Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elromlott a monitor érintkezője?

Elromlott a monitor érintkezője?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor nem mindig jön be a windows, vagyis bejönni bejön csak kép nincs, de hallatszik a bejelentkezés hangja. A monitor ilyenkor kb 5 másodpercenkénti időközönként villog (kék színű) , alapból viszont mindig világítania kéne. Ilyenkor kinyomom a gépet és újraindítom, valamikior bejön valamikor nem, csak idő kérdése :/ Nem tudom mi lehet vele a baj. Lehet csak ki kéne takarítani?

2013. máj. 14. 13:11
 1/4 TigerDemoN ***** válasza:
Ellenőrizd a kábeleket..lehet kicsúszott valamelyik. Nekem is volt már ilyen.
2013. máj. 14. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem csúszott ki már nem egszer csináltam, hogy kihúzgáltam az összeset és visszadugtam :/
2013. máj. 14. 14:06
 3/4 TigerDemoN ***** válasza:
Lehet hogy a monitorod haldoklik, de azért nézesd meg egy szerelővel :)
2013. máj. 14. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát szerintem is a monitor haldoklik :/

LCD monitor kb 6 éves. Ma már nagyon durván felhúzta az agyamat. Alig tudtam megcsinálni, vagyis nem is csináltam meg csak hagytam egy órán keresztül had menjen és azután magától betöltött. De amúgy elkezd villogni és nem lehet kikapcsolni olyankor amikor baszakszik. Lehet hogy szerelő lesz belőle :S

2013. máj. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!