Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS! Kikapcsol magától a...

ThisIsMyName kérdése:

SOS! Kikapcsol magától a monitorom?

Figyelt kérdés
Tegnap még tökéletesen működött , ma próbáltam bekapcsolni , be is jön a kép , elkezd remegni , eljut a windows töltésig utána magától kikapcsol , mármint a monitor bekapcsológombján narancssárga lesz a fény és elmegy a kép.. Mi lehet a gond ? Böhöm monitorom van , síkképernyős..

#kikapcsolás #monitor hiba #vibrál a kijelző
2013. máj. 13. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha nem írja ki, hogy "nincs jel" és tutira nem a VGA hibás, akkor sz-r a tápja.

Hozzáértő 15perc alatt javítja.

2013. máj. 13. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a win betöltése előtt megy el, akkor amikor pont beadná az asztalt akkor az lehet csak felbontás vagy frissítés, vagy színmélység... csökkentett módban nézd meg müxik-e.
2013. máj. 13. 10:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban se jó. Próbáltam másik monitorral azzal sem volt jó.. :/ a táp 120V-os , próbàltam egy másikkal ( szintén 120-as ) de azzal is ezt csinálta.. volt a gépen egy program , valami boost , kiváncsiságból megnéztem mi az és volt egy grapich cucc is benne , azthiszem valami 500 valamennyi vagy 600 valamennyi volt ott beállítva én meg feljebb vettem egy 100assal... lehet ez a probléma ?:/ Ha igen , hogy tudnam megcsinálni ? Esetleg a biosba valahol... Ja és próbáltam másik VGA-val de akkor is ez volt a gond... :/ Ha valaki tudná a megoldást annak megköszönném ..
2013. máj. 13. 11:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Csökkentett módba bejött.. most mit csináljak ? Mit állitsak és hol ?
2013. máj. 13. 11:05
 5/11 anonim ***** válasza:
takarítsd le azt asz.rt amit átállítottál.
2013. máj. 13. 11:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Gigabyte Easytune 6 ez az a program ,de nem engedi eltávolítani és megnyitni sem ,azért mert csökkentett módba vagyok ?

ez gyárilag rajta volt , van gigabyte telepítő CD-m.

2013. máj. 13. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:

csökkentett módban tudni kellene törölni az ilyesmit.

akkor csak állítsd vissza amit elállítottál.

2013. máj. 13. 11:34
 8/11 A kérdező kommentje:
nem tudom megnyitni , mert valami handle failure-t ír ki .. :S
2013. máj. 13. 11:36
 9/11 A kérdező kommentje:
a revo unistaller-el sikerült elvileg letörölnöm. de még mindig nem jó , csak csökkentett módban a gép , hálózattal. a easy tunnelnek megmaradt az unistaller ikonja az baj ? mert ha arra rányomok ezt írja ki : Error1719. The windows installer service could not be accessed.This can occur if the Windows Installer is not correcty installed. Contact your support personnel for assistance.
2013. máj. 13. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mentsd le az adataidat és húzd újra a rendszert

Legközelebb meg ne nyúlj olyan dologhoz, amiről hajlványlila f.ngod sincs, hogy mi.

2013. máj. 13. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!