Szabad-e folyamatosan 2 monitort futtatni egy számítógépen?
#2: Erről írnál bővebben? Érdekelne a dolog, megköszönnék egy linket, vagy írást róla!
G.
1. A HDMI and ground loops c. cikket elolvastam. Ha magyarul lenne se érteném, onnantól kezdve, hogy mi az a földhurok.
2. Annyit kivettem belőle, hogy az egész jelenség a hdmi kábel sajátosságaiból adódik, miközben mindenhol hdmi-csatlakozást javasolnak, mint a legkorszerűbb, legjobb minőségű jelátviteli eszközt. Ha a földhurok földelést jelent, még soha nem hallottam hdmi kábel földeléséről, annál is inkább, mert nem szokás megbontani, barkácsolni.
3. Ha a használata lassan de biztosan kinyírja a video kártyát, miért van az NVIDIA beállításokban? Hogy minél több kártyát adhassanak el?
Gondolom, a fentiekből látható, mennyire nem értem a válaszodat.
A kérdésem még egyszer:
A 2. monitort (HDTV) használat után célszerű újra leválasztani és 1 monitorosra visszaállítani a szgépet az NVIDIA beállításokban?
1. Ha használat közben teszi tönkre a földhurok a videokártyát, akkor ld. az előző 3 kérdésemet.
2. Ha használaton kívül, tehát a szgépen ugyan a 2 monitoros beállítás van, de a HDTV ki van kapcsolva, akkor nincs a földhurok jelenség se(?). Tehát nem kell visszaállítanom a szgépet? (Ez volt a kérdésem.) Tehát csak a klón üzemmód használata teszi tönkre a videokártyát, maga a 2 monitoros beállítás második monitor bekapcsolása nélkül önmagában nem? Mert a hdmi kábelen az eszköz bekapcsolása nélkül nem hiszem, hogy folyna áram. Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!