Ha veszek egy rendszerventit, azt hova érdemes elhelyezni, illetve milyen irányba fújja a levegőt?
2013. máj. 12. 15:08
11/22 anonim válasza:
Valóban, mire elküldtem már sikerült rájönni (szinte azonnal). Igazából ezt akartam:
12/22 A kérdező kommentje:
És akkor egy előre, egy hátra a táp alá ugye?
És ami elől van az honnan kapja a levegőt? :) Mert ahol látod az a nagy venti helyet, előtte csak műanyag van, semmi rés vagy valami!
2013. máj. 12. 16:58
13/22 anonim válasza:
Azt a képről nem láttam hogy milyen az eleje. De pedig valaminek lennie kéne ott, különben nem lenne venti hely kialakítva.
14/22 A kérdező kommentje:
Elől semmi ventinek való nyílás, sőt egy rés sincs sehol! Csak Műanyagborítás..
2013. máj. 12. 17:12
15/22 A kérdező kommentje:
Mondom hogy ez egy elég noname olcsó sz*r ház.. :D
2013. máj. 12. 17:15
16/22 anonim válasza:
Nem tudod elképzelni. Tudsz róla küldeni egy képet? Esetleg közvetlen az előlapnál alul nincs nyílás?
17/22 A kérdező kommentje:
Elől a ház aljánál van egy lyuk, most látom! :D De azt akkor szabadon kell hagyni, nem?
2013. máj. 12. 17:27
19/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :) Már ár is forgattam a házat! :)
Esetleg az SSD-k terén is otthon vagy? :D
2013. máj. 12. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!