Ha veszek egy rendszerventit, azt hova érdemes elhelyezni, illetve milyen irányba fújja a levegőt?
2013. máj. 12. 15:08
1/22 anonim válasza:
Ettől biztos van jobb, de a lényeget pont nem írtad. Mondjuk hogy milyen gépházba megy, és hogy abba van-e már (és ha igen mennyi)?
2/22 A kérdező kommentje:
Még nincsen, csak a VGA, CPU meg a táp hűtése! Elég noname vacak ház, szóval nevet nem tudok, esetleg képeket rakjak fel?
2013. máj. 12. 15:42
3/22 anonim válasza:
Nem muszáj, de ártani nem árt. Szerintem a legjobb az lenne, ha két ventit vennél, egyet előre, egyet hátra. Az elülső befele, a hátsó kifele fújja a levegőt.
4/22 A kérdező kommentje:
De előre hogy rakjam be? :)
Egy pillanat és készítek képeket hogy van elhelyezve a gépem! :)
2013. máj. 12. 15:51
5/22 A kérdező kommentje:
2013. máj. 12. 16:04
6/22 A kérdező kommentje:
Jah, a másik meg hogy egy 3 pines, és egy 4 pines ventinek van hely a lapomon!
2013. máj. 12. 16:15
7/22 anonim válasza:
Nem muszáj alaplapra, jó a tápra is rákötni a ventit. Előre meg ahogy láttam könnyedén be lehet szerelni, és ha lesz egy elöl be, hátul ki kereszthuzat, akkor máris jobbak lesznek a hőfokok. Viszont a gépet azt fordítsd ki onnan, mert úgy nem is igazán tud bele levegő menni. Esetleg rakd máshová (nekem pl itt van az asztalomon, rengeteg helyet foglal, de mehet bele levegő).
8/22 A kérdező kommentje:
Értem, és az a venti amit linkeltem jó lenne, vagy megérné kicsivel többet áldozni bele? Na meg jelenleg SSD és egér váltás mellett egy ilyen ventire futja sajnos! :/
2013. máj. 12. 16:30
9/22 anonim válasza:
10/22 A kérdező kommentje:
De ez egy irányba rögzíthető ugye, akkor hogy lehet megoldani hogy elől be, hátul kifele fújja a levegőt?
2013. máj. 12. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!