Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gamer egeret válasszam?

Melyik gamer egeret válasszam?

Figyelt kérdés

FPS-t játszok a legtöbbet, de gyakran játszok mással is.

Ár az nem számít, mivel garival választok mást.

Választék: [link]

[link]

[link]

2013. máj. 11. 09:15
1 2
 11/12 anonim válasza:

Akkor még egyszer utoljára leírom neked, bár látom az a tipus vagy, aki csak az addigi elképzelései alapján próbálja másra ráeröltetni az igazát.

Megemlíteném, hogy játékos társaim sem tudtak erről a problémáról, és hülyének néztek egészen addig, amíg saját maguk is megvizsgálták részletesen. Ne linkelj nekem ph fórumot, mikor éveken át megszállottan próbáltam ezt a problémát megoldani, szerinted nem olvastam el mindent amit lehetett annak idején? Lassan kívülről fújon az esreality mouse score cikket, és ott is láthatod, hogy az általad említett ms 1.1a szenzor 1.6m/s-ig pontos. Ezek után légyszives gondold át mennyi idő szükséges neked az egérpadod átrántani egy fordulásnál.

Én felkínálom neked a bizonyítás lehetőségét, leírtam hogy szerezhetsz bizonyságot róla.

Egyébként milyen fizikáról beszélsz? Szerintem te nem érted mit beszélek, de mind1, én nem akarlak meg győzni téged, csupán szerettem volna segíteni a kérdezőnek, tőlem mindenki azt gondol amit csak szeretne...

2013. máj. 12. 08:43
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

"bár látom az a tipus vagy, aki csak az addigi elképzelései alapján próbálja másra ráeröltetni az igazát. "

Bagoly mondja verébnek, de igaz is, hagyjuk.

2013. máj. 12. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!