Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gamer egeret válasszam?

Melyik gamer egeret válasszam?

Figyelt kérdés

FPS-t játszok a legtöbbet, de gyakran játszok mással is.

Ár az nem számít, mivel garival választok mást.

Választék: [link]

[link]

[link]

2013. máj. 11. 09:15
1 2
 1/12 csacsi2 ***** válasza:

Ez ízlés kérdése. Én ezt választanám, már csak a cserélhető súlyok és a Cserélhető markolat miatt is. Profin beállítható!

[link]

2013. máj. 11. 09:19
 2/12 anonim ***** válasza:
A 3 közül egyértelműen a Logi G9x, ez már értékelhető lézeres csoda, csak az ára szokott húzós lenni, de ha az most nem számít...
2013. máj. 11. 09:22
 3/12 anonim válasza:

Szia!

Én annak idején játszottam CS-t, hazai szinten a legmagasabb szinvonalon, tehát hidd el, tudom mit beszélek.

Volt annak idején rengeteg játékos egerem.

Amit tudnod kell az az, hogy a dpi nem számít olyan nagyon. Egyrészt függ attól is, hogy milyen felbontáson játszol, de a legtöbbször felesleges 2000dpi-nél nagyobb, csak negatív gyorsulást fog eredményezni. Következő pont, pedig az a megbízhatóság. Nem szép dolog, amikor egy ilyen egér 1.5év után már széthullik. És ráadásul ezek egyáltalán nem néznek ki kényelmesnek, tele vannak felesleges gombokkal, az optikájuk ki tudja milyen, a Logitechen kívül egyik sem igazi elismert egér gyártó. Én a helyedben megvenném a legújabb Razer Deathaddert, 50g gyorsulás, 200m/s, ennél több nem kellhet, garantáltan nagyon kényelmes, kiforrot driver, én egészen biztosan nem vennék mást.

2013. máj. 11. 10:04
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Miért kell egy ilyen jól összeszedett és igaz hsz-szt a végére elrontani?

"Én a helyedben megvenném a legújabb Razer Deathaddert, 50g gyorsulás"

50G-s gyorsulásnak a közelébe se tud érni az emberi teljesítő képesség, de marketing maszlagnak jó, de ugyanígy a 200m/s egzakt sebességet is kíváncsi vagyok ki fogja elérni.

" garantáltan nagyon kényelmes,"

Ez személy függő. Te neked ez kényelmes, neki lehet más, nincs objektív nézet az ügyben. Tehát a két legfőbb szempontból(kényelem és megfelelő szenzor) csak az egyiket lehet objektíven állítani. Persze a kis kötözködés ellenére a DA-k híresen jó egerek.

2013. máj. 11. 10:15
 5/12 anonim válasza:
Ja én is da-t vennék a helyedben
2013. máj. 11. 16:22
 6/12 anonim válasza:
50g és 200m/s igen is fontos, csak hogy tudd, azon kívül eddig minden gamer egeret sikerült negatív gyorsulásig ráncigálnom. DA2-őt, roccat kone+t, egyedül a logitech mx300 volt az, ami úgy ahogy tartotta az iramot, de az már beszerezhetetlen és 10éves konstrukció. :)
2013. máj. 12. 04:26
 7/12 anonim ***** válasza:

"50g és 200m/s igen is fontos, csak hogy tudd, azon kívül eddig minden gamer egeret sikerült negatív gyorsulásig ráncigálnom."

A 15G-s gyorsulást se bírod "lerántani", szóval tényleg nagyon fontos... Az meg, hogy sikerült negatív gyorsulást(vagy egyéb anomáliát) elérned szerinted a "kicsi" high speed motion detection miatt volt? Ne röhögtess már... Jómagam is low senses vagyok, szokásom 400 cpi-vel hatalmas rántásokkal fordulni, volt részem ilyen anomáliákban(WMO 1.1a bírja a kiképzést)

2013. máj. 12. 07:10
 8/12 csacsi2 ***** válasza:
Nem vagyok ennyire gamer, de 200m/s = 720 km/h
2013. máj. 12. 07:54
 9/12 anonim válasza:

Azért reméltem, hogy gondolkodtok is mielőtt írtok valamit.

Többek között amikor egy fél méteres egérpadot végig rántasz kb. 0.05másodperc alatt, akkor szerinted az hány g? Akkor szerinted az mennyi m/s? Az MS 1.1a/wmo pedig ugyan csak csinálja ezt a problémát, sokkal jobban, mint a régi sima razer 3g-s szenzorok.

http://www.youtube.com/watch?v=nrV_E4IkVwM

Itt a példa is, olvasgass nyugodtan hsz-ek között. Nem a levegőbe beszélek, hidd el nekem. kb. 3 éve mikor utoljára versenyen voltam az akkor fellelhető összes egeret kipróbáltam, több alaplappal hogy ne az usb-re legyen fogva, rengeteg egérpaddal. Akkor még nem létezett olyan egér, ami nem csinálta volna ezt. Nézd meg nyugodtan vmi xxl-es egérpaddal, vedd le a sensid akkorára, hogy az egészen fordulj 360fokot, aztán pl. CS-ben egy helyen lőj bele a falba úgy, hogy az egér a jobb szélén van a padnak, aztán húzd lassan vízszintesen a másik széléig, és jelöld meg ott is. Aztán húzd vissza az eredeti pozicióba, és ismételd meg nagyon gyorsan. Örülsz, ha a fele távolságot fogja teljesíteni az egér.

Nem agyszüleményekről beszéltem itt, hanem tapasztalat útján megismert tényekről.

2013. máj. 12. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Attól még a fizika az fizika és a törvényeit nehéz megkerülni. Az meg, hogy nálad csinálta a WMO1.1a nem jelenti azt, hogy nálam is, de hát ez van amikor az objektivitás helyére a szubjektivitás lép. Mint írtam 400 cpi-val játszom, ehhez nem kell fűznöm sokat, hogy tudd nem kicsi fordulások következnek be egy-egy jobb fps parti alatt, magam is találkoztam jó néhány anomáliával egyes egereknél.

"Többek között amikor egy fél méteres egérpadot végig rántasz kb. 0.05másodperc alatt, akkor szerinted az hány g? Akkor szerinted az mennyi m/s?"

Ezt kb úgy írod mintha fenti a két érték határait súroltad volna bármikor is, el se hiszem, hogy tudunk az olyan egerekkel játszani mint az MX518...

"Itt a példa is, olvasgass nyugodtan hsz-ek között. "

Ha te így hát én is így:

[link]

ui:Ezt a huzavonát csak én unom már?

2013. máj. 12. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!