Mi a véleményetek a következő gépről?
Játékra szeretném venni, főleg World of Warcraft,Counter Strike,de az újabb játékokat is szeretném vele kipróbálni.
"Ha összerakod a srácnak, akkor mennyi garanciát tudsz rá adni? Néztem a linket, QWERTY három évet ad. Nekem is kellene hasonló gép."
Alkatrész garancia van, vagyis nem magára a komplett gépre, hanem az alkatrészekre van a garancia. Szóval később is nyugodtan lehet bővíteni, moddingolni stb. , a garancia ugyanúgy él. Itt nincs olyan megkötés hogy nem lehet megnyitni a ház oldalát, vagy egyéb. A termékeknél általában külön fel van tüntetve a garancia ideje. Ezeket a gépeket nem én rakom össze, én csak azért ajánlottam a kérdezőnek ezt a lehetőséget mert kevesebb pénzért sokkal időtállóbb és jobb gépet össze tud rakatni magának. És ezek mind minőségi márkás alkatrészek.
"Ha összerakod a srácnak, akkor mennyi garanciát tudsz rá adni? Néztem a linket, QWERTY három évet ad. Nekem is kellene hasonló gép."
Neked is tudok ajánlani egy konfigot, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!