Mi a vélemények a következő gépről? Összhangban vannak az alkatrészek, vagy van ami visszafogja a rendszert?
Gondolom nem titok hogy játékra szánom 19"-es monitoron Játékoknál főleg az Unreal Engine 3 játékokra (pl Unreal Tornament 3, Gears of War) GTA 4, Far Cry 2 és COD4:MW, MW2-re gondolok. Esetleg a Crysist megcsodálom ha bírja maximumon. Véleményetek szerint bírná a felsorolt játékokat maximumon? A processzoron és a VGA-n szeretnék húzni.
Bocsánat hogy több postot írtam,de a rendszer nem szereti a hosszú kérdéseket
Az tuti, hogy a DDR3 memória tökre nem fog menni, ugyanis DDR2-es az alaplap. Az alaplap helyett amúgyis nézhetnél másikat, ugyanis én személy szerint Intel procihoz Intel alaplapot használnék. Ha úgyis egy komoly videokártyát raksz bele, nem lesz szükséged az SLI-re, amit a Radeon kártya amúgy sem fog támogatni. Szóval egy jobb, Inteles alaplap nem ártana, mondjuk G45 chipsettel, de az ASUS márka jó lesz.
Én a Samsung HDD-kkel nem vagyok kibékülve, inkább WD-t vagy Seagatet tennék bele.
Az egész rendszer talán leggyengébb egysége a proci. Nem mondom, hogy igazán visszafogná a kártyát, mindenesetre tuti egy szűk keresztmetszet.
Ja, és persze remélem 64 bites op.rendszert tervezel használni, mert ha nem, akkor fölösleges a 4GB memória.
az alaplap elég régi, szerintem is nézz valami újabbat, mondjuk x38, x48, esetleg egy jó p45-ös chipsettel ellátottal jobban jársz!
és igen, a ddr3 nem megy bele ebbe a lapba
Nos igen a dd3-at benéztem.
Ez erősebbnek tűnik?
Asus P5Q-EM
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz BOX
Kingston DDR2-RAM 4GB PC2-1066 HyperX Kit
Seagate Barracuda 7200.12 1TB 20000HU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!