Mi a véleményetek a következő gépről?
Játékra szeretném venni, főleg World of Warcraft,Counter Strike,de az újabb játékokat is szeretném vele kipróbálni.
"A kérdező kommentje:
Igénybe venném,küldtem privát üzenetet."
Mivel nem írtad le ezért megkérdezem: ragaszkodsz e valamilyen márkához? pl.: processzor (Intel vagy AMD) , videokártya(ATI vagy Nvidia). Vagy inkább ár/teljesítmény
alapján ajánljak én 1-1 terméket?
alaplap:
Gigabyte GA-P31-ES3G 12,525 Ft
processzor (CPU)
Intel E5200 dobozos 14,675 Ft
memória: Kingmax 2X2GB DDR2 800MHz 7,600 FtX2= 15.200ft
merevlemez: Seagate 640GB 16,213 Ft
tápegység: Chieftec GPS-450AA-101A OEM 13,100 Ft
videokártya: Sapphire 4850 Vapor-X 1Gb GDDR3 33,125 Ft
+1500ft szállítási költség, az összerakás ingyenes.
Összesen:
106.338ft
itt tudod megrendelni: [link]
Számítógépházat nem választottam, mivel az ízlés kérdése.
Ez így kiindulópontnak megfelel,ha valamennyivel lassab videokártyát vagy olcsóbb alaplapot választasz akkor még olcsóbban is ki lehet hozni.
A videokártya linkje véletlenül lemaradt
"A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,de ez a processzor elég olcsónak tünik,elég lesz ez? Nekem amit ajánlottak proci 45 ezer volt."
A videokártyához valószínűleg egy kicsit gyengécske lesz, vagyis nem fogja tudni kihajtani a videokártyát. De ettől függetlenül a legújabb játékok nagyon szépen futnak majd, A Crysisen kívül 2009-2010-ben nem lesz olyan játék ami ennek a gépnek gondot okozhatna. Én is tudtam volna ajánlani 45.000ft-ért procit, de mivel 100 ezerből kell neked egy jó gép, ezért vagy a videokártya vagy más alkatrész nagyon gyenge lett volna. Így pedig minden alkatrész egy jó erős közepesnek felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!