Melyik konfigurációt választanátok? Illetve mi a véleményetek?
basztikuli te már nem tudsz írni az idegtől ember? :D:D:D: látod még a billentyűket??
kb így nézhetsz ki most http://www.youtube.com/watch?v=6mpWdcWVtgo
:D
az a ház hááát nem tudom. Zalman z11-re less rá, olcsóbb is és van olyan jó
Ja ez az 512 bit,tőle még SATA kábel vásárlásában se kérnék tanácsot.
Mindenkinek ilyeneket ír aki ellent mond neki.
Szerintem enyhén retardált szegény,nem tudom miért nem viszik orvoshoz a szülei.
Bár lehet így hétvégére kiengedik a bentlakásosból aztán tud irkálni.
A hardverkerrel az a baj hogy most ott nincs 7970,és hogy mikor lesz újra az meg bizonytalan.
De amit írtam konfigot SSD-vel meg HD7950-el az is bőven jó,FX6300-nál nem kell erősebb proci egy olyan konfighoz.
"a kérdéssel kapcsolatban GTX 690 veri azt a szar HD 7970 t"
ebben van pár hiba. majdnem eltaláltad az árkategóriát, a gtx 690 meg olyan mintha kb 2 gtx 680 lenne nem tudom ezt h mondjuk szakszavakkal , de még így is jobban értek hozzá mint te :) de ha arra céloztál, hogy kettő hd 7970 erősebb mint egy gtx 690 akkor tévedtél:) van aho legálban vannak van ahol nem
"Hát, pl. játékra kéne, most veszek egy gépet és akkor 5 évig kb. hozz sem kell érni. "
Erre szoktam azt mondani álmodj királylány. Már most is rizikós az 1-1,5 év. Vegyük alapul az új konzol generációt(meg természetesen az integrációt), elég nagy szerepe van a játék iparra. A két új "nagy" konzol AMD APU-t kap, olyan integrációval amit asztalon még nem képvisel semmi, legelőször majd a kaveri ami hardveresen is hasonló lesz nagyjából(GCN-s GPU, bár a 8 jaguar mag helyett steamroller modulok lesznek). Konzoloknál a lényeg az lesz, hogy a jól párhuzamosítható feladatokat áttegyék IGP-re, a magok számítási kapacitása mondhatni röhejes és 8 szálra osztott, végül is csak azért vannak, hogy etessék GPU-t(ez nem is baj, de ez már tényleg nagyon hosszú lenne). Na már most itt a GPU használata több szinten elképzelhető. Eye candy szinten effektekben, ez nem baj, ki kell venni belőlük, vagy ahogy az AMD akarja kapnak egy on/off gombot, de ott a másik oldal ahol is a játékmenetet befolyásoló tényezőt lehet alkotni. Ezeknél direkt portot ugye majd csak a kaveri kaphat, de nem sok fejlesztőnek elég ez arra, mivel amennyire elterjedt lesz. Ez persze igazából a PC-t támadja eleinte hiszen arról van szó, hogy érdemes/lehet e portolni, de azt is semmisé teszi, hogy te 2-3 évre is előre tervezz, nem hogy 5-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!