Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik konfigurációt választan...

Melyik konfigurációt választanátok? Illetve mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 4. 14:14
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

basztikuli te már nem tudsz írni az idegtől ember? :D:D:D: látod még a billentyűket??

kb így nézhetsz ki most http://www.youtube.com/watch?v=6mpWdcWVtgo

2013. máj. 4. 15:00
 42/50 anonim ***** válasza:

:D

az a ház hááát nem tudom. Zalman z11-re less rá, olcsóbb is és van olyan jó

2013. máj. 4. 15:01
 43/50 anonim ***** válasza:
73%

Ja ez az 512 bit,tőle még SATA kábel vásárlásában se kérnék tanácsot.

Mindenkinek ilyeneket ír aki ellent mond neki.

Szerintem enyhén retardált szegény,nem tudom miért nem viszik orvoshoz a szülei.

Bár lehet így hétvégére kiengedik a bentlakásosból aztán tud irkálni.

A hardverkerrel az a baj hogy most ott nincs 7970,és hogy mikor lesz újra az meg bizonytalan.

De amit írtam konfigot SSD-vel meg HD7950-el az is bőven jó,FX6300-nál nem kell erősebb proci egy olyan konfighoz.

2013. máj. 4. 15:02
 44/50 anonim ***** válasza:
88%

"a kérdéssel kapcsolatban GTX 690 veri azt a szar HD 7970 t"

ebben van pár hiba. majdnem eltaláltad az árkategóriát, a gtx 690 meg olyan mintha kb 2 gtx 680 lenne nem tudom ezt h mondjuk szakszavakkal , de még így is jobban értek hozzá mint te :) de ha arra céloztál, hogy kettő hd 7970 erősebb mint egy gtx 690 akkor tévedtél:) van aho legálban vannak van ahol nem

2013. máj. 4. 15:16
 45/50 anonim ***** válasza:
64%
*mármint 2 hd 7970 erősebb arra akartam kilyukadni
2013. máj. 4. 15:17
 46/50 A kérdező kommentje:
Berbalaj: A 2. konfigurációt is iponon állítottad össze? (az SSD nélküli)
2013. máj. 4. 15:41
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

"Hát, pl. játékra kéne, most veszek egy gépet és akkor 5 évig kb. hozz sem kell érni. "

Erre szoktam azt mondani álmodj királylány. Már most is rizikós az 1-1,5 év. Vegyük alapul az új konzol generációt(meg természetesen az integrációt), elég nagy szerepe van a játék iparra. A két új "nagy" konzol AMD APU-t kap, olyan integrációval amit asztalon még nem képvisel semmi, legelőször majd a kaveri ami hardveresen is hasonló lesz nagyjából(GCN-s GPU, bár a 8 jaguar mag helyett steamroller modulok lesznek). Konzoloknál a lényeg az lesz, hogy a jól párhuzamosítható feladatokat áttegyék IGP-re, a magok számítási kapacitása mondhatni röhejes és 8 szálra osztott, végül is csak azért vannak, hogy etessék GPU-t(ez nem is baj, de ez már tényleg nagyon hosszú lenne). Na már most itt a GPU használata több szinten elképzelhető. Eye candy szinten effektekben, ez nem baj, ki kell venni belőlük, vagy ahogy az AMD akarja kapnak egy on/off gombot, de ott a másik oldal ahol is a játékmenetet befolyásoló tényezőt lehet alkotni. Ezeknél direkt portot ugye majd csak a kaveri kaphat, de nem sok fejlesztőnek elég ez arra, mivel amennyire elterjedt lesz. Ez persze igazából a PC-t támadja eleinte hiszen arról van szó, hogy érdemes/lehet e portolni, de azt is semmisé teszi, hogy te 2-3 évre is előre tervezz, nem hogy 5-re.

2013. máj. 4. 23:35
 48/50 A kérdező kommentje:
A mostani gépem öt éves, azért mondtam, anno volt 300 ezer.
2013. máj. 5. 10:20
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp az a tendencia koránt se illik jól a mostani helyzetre.
2013. máj. 5. 10:35
 50/50 A kérdező kommentje:
Nem, tudom, de az én kétmagos gépem még nettezésnél is akad, tehát ez kuka...
2013. máj. 5. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!