Melyik konfigurációt választanátok? Illetve mi a véleményetek?
Senki nem nyalizik csak utálja mindenki amikor egy 35%-os itt osztja a butaságokat.
És ne gyere azzal hogy a százalék nem számít,mert ha okosakat írnál,akkor nem lennél ennyin.
De amúgy se lenne pofám 35%-al valakinek százesres nagyságrendbe ajánlgatni dolgokat.
Berbalaj: A konfigurációid tetszenek, de az SSD az egyik legfontosabb nekem(arra akarom rakni az op. rendszert, ha pedig lassul a gép a winyod formázom, nem akarok rendszert újrarakni(ezért is gondolkodok a ToMac gépekben azon OSX van amit szinte biztos nem kell újrarakni soha)).
A többiek nyugodjanak le, nem kell egymás torkának esni.
15-ös hsz-ben írtam össze egy ssd-s konfigot.
Én a mostani win7-em fél éve raktam fel és még mindig semmi baja, nod32 meg ASC teszi a dolgát.
Gyenge az a gép, hiába van rajta OSX
Ha megveszed bármelyiket is aközül a 3 közül amit linkeltél,akkor kidobtad a pénzed.
Mennyi a max kereted?
khmmm [link]
na te se lehetsz több 12 évesnél öcsipók. 6 soron keresztül összefüggéstelenül káromkodsz mint egy értelmi fogyatékos, ez a te szinted.
Nagyából ott 240-245 körül.
Berbalaj: Igen láttam, de ez a 2. konfigurációd is tetszik, majd eldöntöm melyik legyen, egyedül a házzal nem tudok megbékélni, az mindképp az marad amit választottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!