Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Áramszünet után. Heeeelp?

Áramszünet után. Heeeelp?

Figyelt kérdés
Vihar van,és volt egy áramszunet. Nem indult el a gép, többször is kihuzam és visszadugtam a tapkabelt.. aztán a 3. Probalkozasra elindult a gep... chieftec ctg 500 a 80 tapom van.....
2013. máj. 2. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha többször nem lesz baj akkor megúsztad.

Szerintem kapcsold ki most,és húzd ki mindenből.

Amúgy érdemes egy jó elosztóra kapcsolni a gép összes kábelét én is ezt teszem,így ha vihar lenne és elmegy az áram ilyesmi akkor az elosztó menjen tönkre ne a gamer pc :D

2013. máj. 2. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nade, ha most megy akkor mi a baj?
2013. máj. 2. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
#1, miért menne tönkre az elosztó ha elmegy az áram?
2013. máj. 2. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Vazeratti, ez tényleg logikátlan...szünetmentes tápegység a megoldás, hogy ki tudd addig kapcsolni, míg tartja benne a szuszt :D
2013. máj. 2. 22:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Az hogy nem e lehet hogy lett valami rejtett hibaja ??
2013. máj. 2. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha a gép futott amikor áramszünet lett akkor max winyó, ha meg nem is futott akkor a gép akkor szerintem semmi :D
2013. máj. 2. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Ment a gep..... de már sikerült bekapcsoni es utana rogton kikapcs.... tapkabelt kihuztam utana....

Tuti nem lehet hogy 1 hét múlva kiderül h lett valami baja ? Most tökéletes en mukodott mielott kikapcsoltaam..... sorry telorol vagyok

2013. máj. 2. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, ha bekapcsoltad, ment full okén akkor nincs gond :D
2013. máj. 2. 22:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Thank you ... XD..
2013. máj. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!