Recseg a gépem játék közben heeeelp?
Figyelt kérdés
Egy idő után miközben játszok,elkezd recsegni,egyenlőre nem tudom hogy mi azami recseg benne.
az egész gép új,kivéve a vinyót.
mi lehet a gond ?
2013. ápr. 15. 23:22
1/9 anonim válasza:
figyu ha egészpontosan nem tudod megmondani honnan jön a recsegés akkor találgathatunk
2/9 A kérdező kommentje:
a videókártyának lehet ilyen hangja ?
gtx 550 ti (új )
ha nem,akkor pedig még a vinyó lenne a másik tippem,
2013. ápr. 15. 23:27
3/9 anonim válasza:
nem tudnád megmondani egészpontosan a gép melyik oldaláról jö a recegés elöröl hátulról?
4/9 anonim válasza:
nekem ciripelni szokott de ide hallom ,hogy a kártya lehet hogy ugyanazt halljuk amúgy mivel játszol?
5/9 A kérdező kommentje:
crisys 3, és sokat nyomom a TM nations-t is. ( online )
2013. ápr. 15. 23:33
6/9 anonim válasza:
hát akkor lehet vérthugyozik magyarul maximumon kivan használva a kártya crysis 3 egy elég erős játék főleg ha FullHD-ban Ultrán játszák oda már teljesen kivan használva az 1GB nem tudom te hogy nyomatod de mondom én se kímélem a kártyám (GTX 285)és amikor beindítom pl hitman Absolutiont ciripel ráadásul 80 fokos de a tiéd egy nagyon jó kártya csak gondolom terhelés alatt van
7/9 A kérdező kommentje:
na igen,de akkor is csinálja amikor a tm nations-al játszok,pedig az nem egy nagy gépigényű játék.
2013. ápr. 16. 12:19
8/9 anonim válasza:
hát van még egy tippem mert lehet hogy a proci (mondjuk neked uj van) de beszokták pasztázni
9/9 A kérdező kommentje:
nem is olyan régen kentem rá új pasztát...
Kezdek a vinyóra gyanakodni
2013. ápr. 16. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!