Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Recseg a gépem játék közben...

Recseg a gépem játék közben heeeelp?

Figyelt kérdés

Egy idő után miközben játszok,elkezd recsegni,egyenlőre nem tudom hogy mi azami recseg benne.

az egész gép új,kivéve a vinyót.

mi lehet a gond ?

2013. ápr. 15. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
figyu ha egészpontosan nem tudod megmondani honnan jön a recsegés akkor találgathatunk
2013. ápr. 15. 23:25
 2/9 A kérdező kommentje:

a videókártyának lehet ilyen hangja ?

gtx 550 ti (új )

ha nem,akkor pedig még a vinyó lenne a másik tippem,

2013. ápr. 15. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
nem tudnád megmondani egészpontosan a gép melyik oldaláról jö a recegés elöröl hátulról?
2013. ápr. 15. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem ciripelni szokott de ide hallom ,hogy a kártya lehet hogy ugyanazt halljuk amúgy mivel játszol?
2013. ápr. 15. 23:31
 5/9 A kérdező kommentje:
crisys 3, és sokat nyomom a TM nations-t is. ( online )
2013. ápr. 15. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
hát akkor lehet vérthugyozik magyarul maximumon kivan használva a kártya crysis 3 egy elég erős játék főleg ha FullHD-ban Ultrán játszák oda már teljesen kivan használva az 1GB nem tudom te hogy nyomatod de mondom én se kímélem a kártyám (GTX 285)és amikor beindítom pl hitman Absolutiont ciripel ráadásul 80 fokos de a tiéd egy nagyon jó kártya csak gondolom terhelés alatt van
2013. ápr. 16. 00:14
 7/9 A kérdező kommentje:
na igen,de akkor is csinálja amikor a tm nations-al játszok,pedig az nem egy nagy gépigényű játék.
2013. ápr. 16. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
hát van még egy tippem mert lehet hogy a proci (mondjuk neked uj van) de beszokták pasztázni
2013. ápr. 16. 14:41
 9/9 A kérdező kommentje:

nem is olyan régen kentem rá új pasztát...

Kezdek a vinyóra gyanakodni

2013. ápr. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!