Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem régi de nem túl...

A gépem régi de nem túl rossz. A gond az, hogy nem megy rajta szinte semmilyen játék korszerű játék sőt a COD1 se. Konkrétumokkal kiegészítettem a kérdést. HEEEELP. Qqq?

Figyelt kérdés
Op. Rendszer:Win. XP Professional DirextX:DirextX 9. 0c; CPU:Intel Celeron D 320 2400MHZ (18x133) Alaplap neve:AsusP4S8X-MX RAM:512MB Vidikártya:ATIRadeon 9600/X1050Series Secondary (128MB) Vidikártya:ATIRadeon 9600/X1050Series (128MB)
2012. febr. 1. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

"A gépem régi de nem túl rossz."- már ne is haragudj de ez egy őskövület.

Azon cseppet sem csodálkozom hogy "kórszerű" játékok nem mennek rajta, viszont az tényleg érdekes hogy a Cod 1 sem. Esetleg valami hibaüzenetet ad?

2012. febr. 1. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A Windows XP beépített ATI drivere van fent, vagy az ATI (AMD) oldaláról letöltött driver?
2012. febr. 1. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert a Radeon 9600 csak shder model 2.x-et tud, míg a játékok 3.0-át használnak, vagy DX10-11 esetén ennél is nagyobb verziójút.

Megoldás: videokártyacsere X1xx vagy Radeon HD szériára. A lehetőségeid elég korlátozottak, mivel AGP-s kártya megy a gépedbe. 15k körül kapsz újonnan.

Mivel az egész gép elég elavult, és a processzor is nagyon gyenge, meg a RAM is nagyon kevés, nem igazán éri meg újítani.

2012. febr. 1. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
már bocs de nekem rosszabb gépem van videókártya uagyan ez szarabb procival de még cod4 is elmegy könnyen:)
2012. febr. 1. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi értem
2012. febr. 2. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!