Haldoklik a gépem, mi rossz a gépembe? (játék, oprendszer)
His Radeon HD 4850 512MB V.Kártya
2G DDR2 :Ram
1TB+80G :Vinyo
Intel Celeron Dual-Core Inside 2Ghz :Proci
Asrock 4Core Dual -Sata2 :Alaplap
HKC Usp 3430 Ultra Silent Power 430W :Táp
Minden játék szaggat rajta vagy lassú. A régi játékok is, és még a mai játékok se mennek rajta tökéletesen. + még ha torrent is bevan kapcsolva akkor szinte mozgathatatlan az egér. És beáll a gép. Tudna valaki segiteni???
Még igen csak sok mindent nem irtam +-ba ide...
Pl:
-van amikor szagat a zene, hang
-a monitorom furcsán viselkedik
...stb!
muci Xp-t rakjál az a tuti, de tényleg!!!
Avista a játékokban nem jó, a win 7meg zabálja a memoríát.
Ja tom gondoltam már xp-re, csak mivel viszonylag jo cuccok vannak benne...gondoltam hogy azért mennie kéne minennek szinte:S...
Ám meg nem tom, de a hibajelentéshez meik Hardvernek van köze? Mert Amik esetleg annyira nem szaggatnak, azok kilépnek hibaüzenetel :S
De sok válasz után, marad majd az xp akkor.
Ugy erted "riceg"?
*Definie riceg: megy - megall - megy - megall, nem leeseik a fps, hanem szabalyosan "befagy"*
Szedd szet, porold ki, igazitsd meg a kabeleket. (Igy lattatlanban a sata (ide?) kabel van "kicsit" kimozdulva, az okoz ilyesmit. Mert ez tipikus IO hiba. Az meg legtobbszor attol van.
Amugy, alaplapi drivereket is erdemes felrakni.
Csak azért írok, mert sok zöldséget írtak előttem!
A win7 jobb mint az xp és a vista!
A fiam gépe 6 éves, amd athlon 2800+ procival, 2gb memória, 80 gb hdd és hasít rajt a win7 mint állat!
A kábel széthuzogatás és újra összerakás jó ötlet, egy próbát megér!
Én még úgy szoktam ilyen hibákat tesztelni, hogy mindent kiveszek a gépből, ami nem kell a rendszernek(tv tuner kártya, plussz hangkártya, ha van plussz ventillátor azt is).
Ha így működik akkor valószínűleg a táp nem ad elég kakaót és "elfogy".
A nem menő játékról: A win7-en ha nem megy el valami progi akkor érdemes a parancsikonra jobb klikk után kiválasztani a kompatibilitási megoldások menüpontot és ott lehet xp módban futtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!