Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik a játék? Többi...

Csmiso kérdése:

Miért akadozik a játék? Többi lent

Figyelt kérdés
vettem egy gigabyte hd7850 oc 2gb-os videókártyát és a metro 2033 megakad néha full beállításokon 1024x768 felbontáson monitort majd veszek ujjat mert ez nem nagyon bír többet . ez miért van? a videó kártya nem bírja? a monitor vissza tudja fogni a gépet? a gépem: 10Gbram,amd phenom 2 x4 965 BE proci ez a kártya a gépnek birnia kéne szerintem

#GB #HD #metro 233
2013. ápr. 15. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A metro 2033 az utóbbi évek egyik legoptimalizálatlanabb játéka. A játékkal van a gond. Hasonló gépen nekem is úgy szaggatott mint állat, havernak fele olyan tudású inteles gépén, Nvidia kártyával meg full Hd-ben hasítot 70-80 FPS-el...
2013. ápr. 15. 09:43
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor nem a gépemmel van gond. A monitor nem foghatja vissza a gépet?
2013. ápr. 15. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a physx-et a beállításokban.
2013. ápr. 15. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a monitor.. és főleg nem a gép... a phisx kikapcsolása tényleg ajánlott ati kártya alatt. esetleg a dx 11-helyett visszaállíthatod xd 9-re is az is sokat segít. a Metró 2033 volt az első hivatalosan megjelent nagyobb játék amit dx11-et támogató motorral adtak ki, az miatt is akadozik néhol.
2013. ápr. 15. 10:24
 5/5 A kérdező kommentje:
De pl van az ac3 ugyanilyen beállitásokon és az se a legjobb na mindegy majd kiderül ùjrarakom a gépet meg kikapcsolom azt a valamit
2013. ápr. 15. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!