Videókártya cooler heeeelp?
hol lehet videókarihoz ( gtx 550 ti ) coolert venni,ami hatékonyabb a gyárinál ?
Nemrég pucoltam ki,újrapasztáztam és megnéztem hogy milyen meleg játék közben, nem a hűtőbordát fogtam meg hanem a kártya tetejét,és elég forró volt.
ez normális ?
Programmal mérd a hőfokokat, ne kézzel.
Lehet venni coolert, de úgy drágábban fogsz kijönni, mintha cserélnéd a vga-t egy jobbra, amin gyárilag hatékonyabb a hűtés. Kivéve, ha találsz használtan valamit.
megint szétszedtem és láttam hogy nem lett jól felkenve a hővezető paszta,alig volt 2 helyen MOST MÁR ÚJJAL ELKENTEM EGYENLETESEN.
Sajnos nem tudok olyan programot,ami méri a hőfokot. már próbáltam párat amit ajánlottak mások még régebben,de egyik sem a hőfokot méri,valójában mindent csinált a program csak a hőfokot nem mérte.
a procihoz pl ott van a core temp nevű program,de videókarihoz nincs ilyen
játék közben 60 fok körül van a hőmérséklet,most hogy szétszedtem és jól újrapasztáztam.
kb 10 percet játszottam,és közben 4 szer léptem ki hogy meglessem a hőmérsékletet,és ahogy kiléptem 60-62 fokról 59 re leesett a hőmérséklet.
Nem a játékból léptem ki,csak a progit lestem meg.... úgyis értitek gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!