Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya leég?

Videókártya leég?

Figyelt kérdés

Szétszedtem a gtx 550 Ti -m,kitakarítottam stb.

nyomtam a hűtőborda és a kártya közé hővezetőpasztát,de lehet hogy nem 100 százalékban ment teljesen egyenletesen az egész felületre. ( inkább kevesebb legyen egy picit,mint több ) mert ha lefolyik,az nagyobb gáz szerintem...

szóval nem lehet hogy majd túlmelegszik ha nem sikerült teljesen egyenletesen eloszltni ?

2013. ápr. 18. 12:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagyis csak egy kis adagot nyomtam rá a bordára,és rátettem a videókarira hogy majd az szétkeni
2013. ápr. 18. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Tökéletesen csináltad. Egy kis vékony réteg kell csak. Ha biztosra akarsz menni, hogy mennyire melegszik, akkor szedj le egy progit amivel meg tudod nézni a hőmérsékletét. Pl speedfan. Itt inkább a por az ami miatt melegedhet egy kártya és a túl sok pasztától.
2013. ápr. 18. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól csináltad, majd eloszlik az szépen lassan. De úgy általánosságban, amúgy is ajánlok minden gépre egy ilyen progit ami mutatja a hőfokokat. Nekem Aida64 van erre a célra, ez mindent megmutat.
2013. ápr. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!