Hogyan fogok földi digitális adást a SHARP LCD TV-n?
Figyelt kérdés
Már egy éve vettem egy SHARP LC-32SH340E típusú LCD készüléket, de nemrég visszamondtam a kábel TV előfizetésemet, mondván, egy egyszerű szobaantennnával is vehető az adás, a készülék pedig rendelkezik DVB-T tunerrel. A megvásárolt antennát az erélyre panellakásban 3. emeletre helyezve csatornakereséskor megtalálja a 3-4 analóg csatornát és a digitálisokat is, de az analóg szemcsés, a digitálisnál pedig egy fekete képernyő jön be. A csatorna neve megjelenik a menüben, de nincs adás. Mi lehet ennek az oka és hogyan tudom a problémát orvosolni? Budapesti lakos vagyok, a legközelebbi adó a Száva utcai, de pont háttal áll a házam neki.
A sima egyszerû antennàval foghatò adok már nincsenek hogy fizetni kelljen mindenèr pl:tv2 m1 rtl aszem ezek voltak
2013. ápr. 29. 09:53
2/10 anonim válasza:
"egyszerű szobaantennnával is vehető az adás"
Lehet, hogy az mégsem elég ott. Ha be tudta állítani, akkor lehet kísérletezni az antenna forgatásával, áthelyezésével, ha a jel erősségét kijelzi, az is segít ilyenkor. Szabadon foghatóra kapcsolj, mert a kódolt adásokat is eltárolja, de az nem fog működni. Tehát TV2, RTL Klub, M1, Duna, M2. Ha nem jön be semmi, akkor tetőantenna kell hozzá.
2013. ápr. 29. 15:13
3/10 anonim válasza:
de amiért már nem kell fizetni sima földi adók amihez nem kell beltéri csak egy antenna, azok az adók nincsenek már
2013. máj. 15. 15:53
4/10 anonim válasza:
De, vannak. Le is írom, hogy mik vannak, de te csak mondod a magadét.
2013. máj. 15. 16:24
5/10 anonim válasza:
te akkor haverom mér nem tud tévézni ha eddig még tudott
2013. máj. 16. 09:54
6/10 anonim válasza:
Azt nem tudom. Írj ki róla egy kérdést....:)
2013. máj. 16. 10:41
7/10 anonim válasza:
ha akarod :) de én úgy tudom hogy nincsenek már talán egy éve lehet hogy nagyvárosokban sugározzák őket, talán, de faluhelyen már rég nincsenek hogy mindenki mennyen a digihez vagy a upchez
2013. máj. 16. 11:37
8/10 anonim válasza:
Nézd, ez nem az ezotéria kategória, itt tények vannak, ez nem hit és "úgy hallottam" kérdése. Országos a lefedettség én sem nagyvárosban élek, itt a Tokajról sugárzott digitális adás fogható, ugyanazzal a tetőantennával amivel eddig 3 adás volt vehető, most 6 magyar digitális adást nézhetek meg van még valami Euro News.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!