Miért nem működik a digitális rajztáblám?
Figyelt kérdés
A digitális rajztáblám a gépünkön tökéletesen működik, de a laptopomon amikor elindítom a Paint Tool Sai nevű rajzprogramot, akkor egyszerűen nem érzékeli. Ilyenkor az egérrel, vagy bármi mással mozgatom a nyilat, az működik, de a rajztáblával nem. Ha a programot leteszem asztalra, újból működik a rajztáblám. Nem tudom, mi lehet a gond. Újratelepítettem már a rajzprogramot. Ugyanez a program a rendes gépünkön jól működik Windows XP-vel, a laptopomon Windows 7 van, lehet-e ez a baj?2013. ápr. 13. 09:39
1/3 anonim válasza:
Rajta van a laptopon is a rajztábla szoftvere?
Esetleg indítsd újra a gépet miközben a tábla be van dugva.
2/3 A kérdező kommentje:
Rajta van a szoftver, bármikor máskor működik is rendesen, csak a program elindításakor csinál ilyet.
Újraindítottam, de sajnos nem történt semmi.
2013. ápr. 15. 18:45
3/3 anonim válasza:
Nézd meg a leírását, hogy milyen op.rendszerrel működik együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!