Milyen digitális rajztáblát ajánlotok?
Szeretnék vásárolni egy digitális rajztáblát és nem tudom milyen lenne a jó még soha sem volt. Photoshop-al használnám rajzolásra.
És nincs rá sok pénzem.(De nem is tudom mennyitől kezdődik egy jó fajta)
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem is Genius van, vagyis inkább már csak volt.
5-6 éve kaptam karácsonyra, de sokáig nem használtam, mert ugye a Windows XP nem szerette, csak később a Win7. Nem mondanám, hogy rossz, de ma már nem érdemes ilyet venni. Fél év intenzív(!) használat után ment tönkre a toll, vagy 200-szor összeszigszalagoztam, de maradt az érintéshiba. -.-"
Most fogok rendelni Wacom Pen & Touch-ot A6-os méretben, az nagyon jó tablet. Jó még a Wacom Manga, Wacom Intous és Cintiq is, de az utóbbi kettőnek sajnos az ára is elég szép. Mindenesetre a Bamboo Pen & Touch 25k Ft körül mozog, az a cucc, amit ha beleteszel, akkor nem kell bedugni a gépbe még +11.000, de azt nem kötelező megrendelni hozzá.
Előnye, hogy itt már van nyomásérzékenység. :) Egy ecsetméretet belül különböző vastagságú vonalat tudsz húzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!