Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen memóriakártya kell nekem?

Milyen memóriakártya kell nekem?

Figyelt kérdés
A napokban veszek egy Canon 650d gépet, de nem tudom hogy milyen memóriakártyát vegyek, Gondolom Class 10-es kell, de pl. a Sandisk kártyákon fel van tüntetve hogy extra,ultra,extrem pro és hogy 30,40,95 mb/s. Nem tudom hogy mekkora sebesség kellene nekem, elég a 30 mb/s is vagy nagyobb kell. Full hd videózást és az 5 kép(18 Mp)/mp-s sebességet kellene bírja,

2013. ápr. 28. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég a 10-es. Az extra, ultra és extrém már bőven e felett van. a 10-es osztályú kb 10 MB/sec-es, tehát a többi bőven elég...
2013. ápr. 28. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Vegyel Sandisk ultra-t, en olyat hasznalok (tobbet is) es szerintem nagyon jok.
2013. ápr. 28. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem egy class 6-os samsungom van, és már ez is elég gyors, igaz micro SD. De sógornak egy class 10-es Samu SD van és hát elég gyors.

ilyen

[link]

2013. ápr. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!