Playstation 2 memóriakártya hiba. Miért?
Figyelt kérdés
Szóval van egy 8MB-os memóriakártyám PS2-höz, és amikor megnézném, hogy milyen mentések vannak rajta, akkor azt írja ki, hogy "There is no data" és 1,055MB-ot lát szabad helynek. Amikor elindítok egy játékot és vizsgálja a kártyát akkor meg hibát észlel, és csak kihagyásra enged menni. Miért lehet ez? A válaszokat előre is köszönöm!2013. márc. 28. 21:44
1/9 anonim válasza:
Ha simán formázod a kártyát a Utilities menüből, akkor is rossz? (A formázás töröl mindent - de úgysincs rajta ok minden ahogy elmondod)
2/9 A kérdező kommentje:
Hol találom az Utilities menüt? (nem nagyon értek hozzá :/)
2013. márc. 28. 21:51
3/9 anonim válasza:
Játék nélkül kapcsold be a gépet.
4/9 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam. Itt van a Browser meg a System Configuration. Ha bemegyek a Browser-be akkor ott kiválasztom a memóriakártyát, és azt írja ki, hogy "There is no data". Formálás menüpontot nem találtam sehol. ://
2013. márc. 28. 21:58
5/9 anonim válasza:
Üdv csipelt a géped ? ha igen szed le ezt mc killer ps2 irdki cd re ted a gépbe és formázd le vele a kivánt kártyát.
6/9 anonim válasza:
Ez lemaradt egy link inen letölt heted:(becses neve:Mcard killer)ha nem megy dobsz privibe egy mail cimet át küldöm.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, sikerült megoldani!
2013. márc. 30. 15:57
8/9 AKOO122 válasza:
Hogy sikerült megoldani? Nekem is ez a Problémám!!! PLS
9/9 A kérdező kommentje:
letöltöttem egy programot kiírtam CD-re majd behelyeztem és leformáztam a memóriakártyát azóta már tökéletesen működött
2013. jún. 16. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!