Miért nem tudom csatolni a MicroSD-t?
Üdv!
Van egy MicroSD-m, amit mobilban használok. A rajta lévő adatot felmásoltam a gépre majd egy, másik gépről kerültek rá adatok. Mikor már nem kellettek az adatok, gondoltam leformázom a kártyát. Ehhez a Dparted-et használtam. A kártya volt már formázva a modillal, ami FAT32-be formáz. Ugyanezt állítottam be a Gpartedben is (régebben volt ext4 is, live rendszer miatt). lement a formázás, lecsatoltam, majd átraktam a telóba. Pár nap múlva zenét akartam rakni a kártyára, de nem csatolja. A kártyaolvasó ledje szerint van benne kártya, de a rendszer üresnek látja. A telóba működik. Ezután formáztam telóval, de a probléma továbbra is fennáll.
Mi lehet a baj?
MicroSD: Samsung 8Gb
olvasó: Modecom MC-CR201
adapter: A kártyához kapott SD adapter
A választ előre is köszönöm!
Áh... nem b@szok én le senkit. :)
Értem. Szóval a tervezett elavulás ezeket is elérte, mint a nyomtatómban lévő számlálóchip. :(
Egyenlőre még jó lesz, bluetooth-on tudok gépről küldeni telóra, bár csak lassacskán.
Akkor beruházok egy újra.
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!