Micro SD-kártyákat szeretnék formázni, de nem tudom. Miért?
Sziasztok.
Hasonló bibi,új 32gb sdhc kártya,autós kamerába betesz,használ,majd pc memkártyaolvasóba betesz,s onnantól semmi,még a total commandert is fagyasztja addig,amíg ki bónem veszem a kártyát.vissza kamerába,semmi.az alaphiba:AZ ÚJ 10ES SDHC KÁRTYÁKAT NE RAKJÁTOK BE RÉGI MEMÓRIAKÁRTYA OLVASÓBA!Én a 2. kártyánál kezdtem gyanakodni,rendeltem egy usb2.0-ás(tehát nem a legújabb szabványos)de magas sebességű memkárytákhoz is jó(sdxchez is)olvasót,na ez már látja,de nyilván sérülhetett,nem engedi formázni.Különböző formázási módokat próbáltam win7-en,csak a win sajátját,az egyiknél annyit ki tudtam deríteni,hogy RAW fájlrendszert lát,de ennyi.Nem tudom formázni,állandóan azt írja,a windowsnak nem sikerült a formázás.A teljes méretét látja a kártya neve mellett,de ahol az elérhető és maximális méretet írja,ott 0 van.Valamilyen módon menthető a kártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!