Lehet hogy elromlott a dvd íróm?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen írtam dvd-t. ( pendrive -on ) hordoztam eddig a cuccokat. Vettem egy TDK dvd+RW-t. Elkezdi írni az ashampoo meg a Nero is de azt irja hogy kompatibilitási problémák miatt az írás nem sikerült. Volt már valakivel ilyesmi? Van megoldás? A válaszokat előre is köszönöm és megy a zöld mancs.2013. ápr. 23. 17:40
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki a CDburnerXP-t! Akármennyire lehetetlennek hangzik, de van olyan gép amin csak azzal tudtam lemezt írni, mert minden más programnál 40-50 percig vacakolt egy lemezzel, majd írás^^ után kijelentette, hogy sikerült, de aztán nem lehetett beolvasni a lemezt, de hogy ennek mi az oka azt ne kérdezd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tisztítom és cdburnerezek aztán meglátjuk. ( ment a zöld kéz )
2013. ápr. 23. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!