Elromlott a dvd-írom, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Minden írásnál 5%-nál leáll a Nero,az író elkezd kattogni,majd kb. 5 perc után kidobja a lemezt.
Toshiba laptopom van.
Programhiba nem nagyon lehet,mert a szimuláció tökéletesen végigfut.
Ötlet?Vagy esetleg egy szerviz Székesfehérváron,ahova elvihetem?
2009. júl. 20. 00:16
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg először más író programmal, majd más lemezzel, próbálhatsz még olvasó tisztítással, mert lehet piszkos az olvasó fej, erre van egy külön tisztító lemez, végül, ezek se használnak rakd újra a rendszert, tehát format és újra fel a windows, ha semmi, akkor szerviz.
2/6 anonim válasza:
Ha melegszik nagyon szokott ilyet csinálni, ki kéne takaritani a hűtéseket.
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen tisztítólemezt hol lehet kapni?Windows újrarakása már megvolt...semmi.
2009. júl. 20. 11:58
4/6 anonim válasza:
Számtech. boltba érdeklődj, ott okosabbak. Én nem nagyon láttam ilyet boltba, megmondom őszintén, kezembe már fogtam, de hogy azt hol vették, passz. Érdeklődj utána a szakiknál :)
5/6 anonim válasza:
Előbb próbálgasd más programmal, más dvd-vel! Ez a tisztító dvd, ha hibás, nem ér semmit, szervizben mondták amikor garanciális csere volt nálam...
AshampooFree-t próbáld...egyszerű, jó. Ha ez ír, még érdemes talán az eszközkezelőben leválasztani, majd újra tenni az író driverét...+Néró le/fel
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Hát sajna egyik sem jött be,holnap megy a szervizbe.Remélem,tudnak majd valami okosat mondani ott meg persze nem megy rá az összes félretett pénzem!:)Még egyszer köszönöm!!
2009. júl. 21. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!