Laptopba lehet touchpadet cserélni?
Típustól függ.
A touchpad szélén nem lehet görgetni? (Synaptics beállítása után sem?)
Na, sikerült beszereznem egy másik drivert a touchpadhoz, már megy a szélén a görgetés, de azért hiányzik a gomb. Na de ez is jobb mint a semmi:) Köszi aki írt! Amúgy nagyon úgy tűnik, hogy nem lehet kicserélni, mintha egyben lenne a burkolattal, csak a gombok amik maximum kijönnének.
ilyen gépem van amúgy, nem tudom, mennyire látszik, hogy ezt ki lehet-e venni. Szerintetek?
Köszönöm!!!!! Nagyonnagyon köszi!!
Már csak az a kérdés, hogy ezt csak kint USA-ban árulják, vagy valahol itt is lehet kapni? És ez a "pár csavar tartja" ez tényleg úgy van, azaz én is ki tudnám cserélni? Ha kb. csak annyit kell bontani mint a billentyűzet cserénél, akkor jó, mert sajna azt már kellett cseréljek benne.
K.: valószínűleg lehet kapni hazánkban is. Persze erről tudni kell, hogy akitől veszed ő is az E-bay-ről rendeli, csak még ráteszi a maga "kis" hasznát, így akár többszörös áron juthatsz hozzá, ugyan ahhoz a termékhez. Maximum kicsit hamarabb, ha tart raktáron a hazai kereskedő.
A csere nem egyszerű, az a "pár csavar" az tényleg olyan 50 csavart jelent és gyakorlatilag az egész gépet szét kell szedni, hogy kicseréld. A helyedben én szakemberre bíznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!