Ehez a táphoz tudok használni HD 7770 es karit? és birja is nem lesz töle baja a gépnek?
Chicony 430W Hipro
ez lenne a táp.
Vagy egy HD 7750 est .
ti mit ajánlotok köszi elöre is
Legfelső hsz:
"A minősége jó ennek a tápnak, mert van benne védelem (Hipro bél), de sajnos nagyon gyenge. Cseréld le..."
Egyik-másik még érvel mellette, de ott is az APN-t ajánlják.
Hát, ha egy táp gyenge, akkor persze, hogy érdemes cserélni. És ilyen esetben mindegy, hogy Seasonic, vagy Enermax, stb. :D Az APN-t azért ajánlják, mert szintén egy olcsó és jó táp.
A lényeg, hogy a Hipro egy megbízható táp, kedvező áron. Nyilván van jobb drágábban. De ettől még nem kell egy Codegenhez hasonlítani. A linkelt topicban is ajánlják. Szóval nem igaz, amit írtál, hogy "gané".
Jó ez a "szakmai vita", kár, hogy egyikőtök sincs teljesen képben.
A Hipro nagyon sokáig ajánlott volt az alsó kategóriában, értelmes beleket kaptak tápjaik, olcsón jó alternatíva volt ha nem jöhetett szóba a használt piac. Aztán jött a minőségbeli csúszás a Hipro szériánál, jöttek az elég gány(sokak szerint codegennel vetekedő) belek, de a régi felhozatalból is maradt, de mára akkora az összevisszaság, hogy ember legyen a talpán aki pontosan végigköveti az egyes hipro modelleket. Persze ha már PH! táptopik, ott az egész "jelenség" meg van részletesen, csak hát nem a hsz-ek elejébe kéne beleolvasni és csókolom.
Szóval a kérdező tápja még eshet a jó kategóriába is, pontos típus alapján végig meg lehet ezt tudni, kérdés(hogy ha nem ilyen egyértelmű mint pl a HPE meg hasonlók esetében) ki fogja kibogarászni ezt. PH!-ról esetleg MMIX, az ilyesmibe ő szokott jó lenni.
Beep96
ha ez segít
Táp:Chicony 430W Hipro Box - HPD4302RWR2-BOX? .
eza fajta a tápom üdv .:) és köszi a válaszokat
Na mostmár tényleg nem értem voltam egy közeli boltban érdeklödni az eladó a HD 7770 hez
egy HKC 550 W.-t mondott.
Hogy ehez a kártyához már egy ekkora táp kell,meg muszáj.
És sokat olvastam most róla valaki fikázza hogy semmit se ér a táp vki meg hogy jó. Ti azt mondtátok hogy egy 400ast Fsp is elég ehez. Az eladó azt mondta 550 W kell ehez már Akkor most melyik fajtát érdemesebb? Tényleg mostmár nem szeretnék porúl járni és ink . Megkérdezek több embert és több lehetőséget keresek. Kérek mindenkit aki nagyon ért hozzá probálja megindokolni hogy tényleg melyik a jobb hozzá. köszönöm :)
Pffff. Oda még aprót váltani se menj be többet. Az első dolog, hogy hkc-t ajánl neked... Mit mondott, miért jó az a táp? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
A másik: a 7770-es TDP-je 80W. Ezt a fogyasztást max benchmarkok alatt, sz@rrá terhelve közelíti meg, játékok alatt soha. Ha hozzávesszük a többi hardvert, akkor se értem, hogy mihez kellene az 550W? (persze egy hkc sose fogja tudni azt, ami rá van írva). Józan paraszti ész!
Tessék, egy teljes konfig fogyasztása i7 2600K-val:
142W Metro 2033 alatt. Miről beszélünk? :)
De hogy egy személyes példával is megnyugtassalak: Phenom II, 4 magosítva, tuningolva, 1,4V-os fesszel + 6870 szintén húzva (151W TDP, tehát kb 2x annyit eszik, mint egy 7770-es) ment nálam egy 360W-os táppal.
semmi extra indok csak hogy ennek a kártyának el kell egy 550 es táp .
csak ezt mondta. De akkor onnan se fogom megvenni.
Asuson gondolkodom az ismertebb márka de azt irtad h a vtx3d vel sincs gond akkor miért olcsobb x ezerrel mert még "no name" itt nálunk?
köszi a sok segítséget :)
jah ui: kb 25 ig bezárolag nem találok norm karit csak kb a 7750 et? Nvidia ilyen árban kínál vmi "jót".?
Nézz meg több szempontot egy vga esetében. Ár, hűtés, garancia, stb. Olvass utána az egyes modelleknek. Egyébként, amit én árgépen találtam vtx3d 7750-est, azon egy elég gagyi 1 slotos hűtés van. Szóval annál pl érdemesebb komolyabbat venni.
25 ezerig ott van még a 6770-es. Nvidiából meg a GTX650, de az már majdnem a 7770-es árán kapható, aminél meg gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!