Ehez a táphoz tudok használni HD 7770 es karit? és birja is nem lesz töle baja a gépnek?
Chicony 430W Hipro
ez lenne a táp.
Vagy egy HD 7750 est .
ti mit ajánlotok köszi elöre is
400 wattos tápegység szükséges.
500Watt ajánlott CrossFireX ™ rendszer esetén!
Hát 4gb ram 1600MHZ
és FX 6100 as proci
Asrock alaplap :)
Inkább akkor FX6300, és az, hogy asrock lap, egy elég tág fogalom. :)
Viszont, ha nem tervezel durvább vga-t, akkor egy Athlon II 750K is jó lenne. Milyen felbontáson használnád?
eza gép meg van meg a táp is meg lap meg ram csak kártyám halt meg és azt tervezem cserélni és tudom hogy nem a legjobb a táp de egyenlöre csak kártya csere lesz,majd. És hogy a tápom birná e a karit h nem tenné e tönkre meg ilyenek.Mert nem tudom mitöl romlott el a régi mert vmi baja volt vagy esetleg emiatt a táp miatt.
AZ alaplapom pedig Asrock 960GM GS3 FX
Ha nem ért hozzá valaki minek osztja az észt? Az igenis egy gané táp. Az hogy Codegennél jobb az nem sokat jelent, de ha jobb is nem sokkal. Meghalt a kártyád? És erre a tápra rá akarsz kötni még egyet? Azt is meg fogja ölni.
"400W táp kell hozzá"
A gyártó oldaláról lehet olvasni, csak hülyeséget ír. Ezt egy FSP APN350 is lazán elviszi, míg egy ilyen gané hipro-val már gondok vannak, pedig "80 wattal többet tud". Amíg nem cserélsz tápot ne cserélj VGA-t sem. FSP Hexa 400 alá ne add szerintem, bár apn 350 is bírná de jobb lesz ha van egy kis plusz teljesítményed.
Kedves Xtrem888!
"Ha nem ért hozzá valaki minek osztja az észt?"
Ezen mondatod után üresen kellett volna hagyni a hozzászólásodat...
Nembaj, hogy nem ismered, csak akkor ne mondj véleményt.
Kérdező: semmi baj a vtx3d-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!