GPS és Tablet vélemény? A Többi lent.
Figyelt kérdés
Miben butul el ez a tablet egy GPS-hez képest? ami a fontos lenne a GPS azt keresek hosszú útra Németországba, megbízható lenne ez a tablet a navigálásra vagy inkább egy rendes navigációt vegyek ennyiért?
2013. ápr. 21. 22:28
1/12 anonim válasza:
Miben "butul"?
Nem, hogy butulna, de egy átlagos GPS-hez képest még sokkal többet is tud.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem..:) hanem , nem megy a GPS rovására hogy ez eredetileg egy tablet? nem navigálásra lett tervezve?
2013. ápr. 21. 22:33
3/12 Komplikato válasza:
Kérdés kérdező mit ért GPS-en, mert az olcsó gagyiknál és a telefonos/tabletes GPS cuccoknál igen gagyi a jelerősség. Egy normálisabb GPS meg nem is 20K körül van, hanem többszöröse. Jobbakban meg még van plusz külső antenna csatlakozó is, ami kocsi tetején szokott lenni.
A pontosság és a frissülési sebessége múlhat ezeken.
4/12 A kérdező kommentje:
Első navi lenne , de többször mentünk németbe,olasz ba és görögbe is egy 20 ezres "gagyi" wayteq-el mégis tökéletesen el navigált:) nem értem az a pár embernek mi az elvárása aki mindig tud köpködni valamit:)
2013. ápr. 21. 22:38
5/12 anonim válasza:
Az, hogy te el séta kocsikázgatsz, nem azt jelenti hogy az a 20k gps tökéletes.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem tökéletes Gps-t keresek fogjátok már fel!!! olyan Navigáció kell ami nem szarja el magát miközben navigál.100 ezer forintot biztos nem adnék egy navi-ért egyébként sem a kérdésre válaszolt az utolsó két ember sem.
2013. ápr. 21. 23:03
7/12 Osynho válasza:
Androidos telefonokban is van gps. Tabletből meg érdemes lenne komolyabbat venni, mert ezzel csak szenvedés lesz bármilyen művelet.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem a tablet érdekelne, csak megfordult ez is a fejemben választási lehetőség képen. Olyan Navit keresek ami pontosan navigál és nem 60-80 ezer forint.
2013. ápr. 21. 23:19
10/12 anonim válasza:
Mivel elsődleges funkciója nem a navigálás, ezért kell rá külön egy navigációs program. A proci elég gyenge benne, 1 ghz-es és sanszos, hogy akadozna a navigáció (eleve az oprendszer is zabál, plusz a navigációs alkalmazás is erőforrás igényes). Meg úgy minden akadozna rajta. Én is vettem poénból egy 20 ezres tabletet és még egy sima pdf fájllal is szenved. (1.2ghz órajellel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!