RFactor-hoz használnék XBOX360 kontrollert. Nem rossz, nem rossz néhány segéddel, de a kormányzáson volna mit finomítani. Ez megoldható? (részletek lent)
Szóval az rFactorban csak a tengely érzékenysége és a holtzónája állítható. Viszont sana olyan, mint pl. linearitás nem. Nem tetszik, hogy ha picit mozdítok rajta, már nagyon elmegy a kormány. Valami olyan lenne jó, hogy ha én félig jobbra tolom a kart (mondjuk ez ad 0.5-ös értéket 0 és 1 között), a játék ezt 0.3-nak érzékelje. Az 1-et pedig már 1-nek.
Talán az F1 2012 játékban is mintha lenne valami ilyen opció, bár nem vagyok 100%-ig biztos benne, nem játszottam vele sokat, nem tetszett annyira.
Valamivel lehet ezen segíteni?
Az rFactor játék, elképesztően nagy keretek között teszi lehetővé a beállításokat. Így van ez az irányítással is,
Beállítások--Irányítás--Arányok--Vagy az érzékelők--stb.
Én billentyűvel tolom, és precízen be lehet állítani.
A kanyarodási arányt 20-ról levettem 16-17 re, és máris nem rángatja annyira. Próbáltam a játékot kormánnyal is, és azt is be lehet állítani kivállóan, úgy hogy nagyon élethű. egyébként a számítógép erősségétől is függhet, hogy mennyire valósághű az irányítás. A régi gépemen magas grafikával, egy kicsit sem szaggatva futott a játék, kormánnyal irányítva mégsem tudtam menni vele mert, kicsit késett az irányítás, vagy rángatta az autót. Szóval a gépen is múlhat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!