Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a fél-konfig mennyit érne?

Ez a fél-konfig mennyit érne?

Figyelt kérdés

CPU: AMD phenom II x6 1055T (6mag, 2.8 GHz) AM3+

(hűtőt nem adnék mellé, az kell nekem)

Alaplap: Gigabyte 990XA-UD3

Plusz az ezen az alaplapon már aktivált win7:

Windows 7 home premium x64 oem, legális, matricával.

a többi dolgot nem írtam, mert csak ezeket fogom majd nagyobbra cserélni.

Ahogy néztem, újonan ezeket kb. 75 ezerért lehetne megvenni. (jó, nem sokan vesznek legális win-t, anélkül 50e lenne.)

használtan mennyit érne? (2011 októbere óta van meg, megkíméltem.)

2013. ápr. 17. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem Max. 35-38e-t.

Nem vagy megelégedve a processzoroddal?

Csak azért kérdem mert én most szeretnék intel e54010-ról Amd fx 4170-re váltani,vagy olyanra,mint a tied.

2013. ápr. 17. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Az elégedettség: igazából attól függ, nem gyenge a gépem így se. Nagyjából, a saját tapasztalatom alapján valahol a második generációs intel i5-el lehet hasonló szinten. pedig az csak 4 magos, ez meg 6.

Játékosoknak vagy normál felhasználóknak bőven elég. Csak hogy nekem inkább a "munkaállomás" kategória kell.

igazából, a lapba nem lehet több memóriát tenni mert csak 4 slot van. a munkámhoz meg minél erősebb gép annál jobb.

Sikerült két jó kis 6magos xeont vennem, meg egy szerver alaplapot, a hétvégén fogom összerakni. csak ugye dupla procis laphoz win7 pro/ultimate kell minimum... meg ugye a home premium limitált 16 gigában. Ami egyelőre elég de nem tudom mit fogok gondolni évek múlva... egy napi mérési adat 2 gigánál kezdődik....

az általad írt árat a win7 nélkül értetted?

2013. ápr. 17. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!