Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik konfig érné meg jobban?

Melyik konfig érné meg jobban?

Figyelt kérdés

[link] (44.963 FT)

[link] (49.959 FT és ebbe nincs se HDD se háza nincs ahogy kivettem a szövegből meg talán táp sincs..)

[link] (43.714 FT)

[link] (52.395 FT)

[link] (43.714 FT)

Személy szerint nekem az utolsó jött be legjobban.. én szerintem... mivel szerintem a proci nem gyenge, a ramhoz még bírok adni 2 GB-t, vga se utolsó SZERINTEM, bár tettem fel még pár kérdést ezzel kapcsolatba ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3.. || http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3.. ) és eléggé lehúrrogták..

ebben kéne segítsék..az árakból talán még tudok lealkudni

2012. nov. 12. 13:07
 1/6 A kérdező kommentje:
ja igen, inkább játszogatnék velük és nem szükség nekem a fullhd s minden retek, 1300x700 valami (nemjutnak eszembe pontos paraméterek) monitorral...meg persze neteznék is de inkább gamera
2012. nov. 12. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyiksem.Nem megbízható oldal,külföldi oldal,ha nem ott élsz kicsit macerás lenne a szállítás is stb..Én nem mennék bele az 100%.
2012. nov. 12. 14:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok..
2012. nov. 12. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is szintén erdélyi vagyok.Az okazii-val azért vigyázi kell,mert hallottam olyant is,hogy egy i7-es processzor helyet pityókát(burgonyát) küldtek.Jól meg kell nézni,mit vesz az ember.
2012. nov. 12. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy én már egyiket sem venném meg,az egész elavult már,nem nagyon érdemes érte pénzt kiadni.Inkább próbálj meg még hozzátenni 300-400 Lejt,és abból kijön egy AMD Trinity-s gép is.
2012. nov. 12. 15:06
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nemtudom mért nem 1GB os a GTS250

ezeközül utolsó meg utolsó elötti jöhet szóba

de hát ténleg inkább érdemes lehet másban gondolkodni

tán

kicsit lejebb alkudni sem árthatna

5-10ezret kb.

2012. nov. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!