Hogy érdemes particionálni egy 500GB-os merevlemezt?
Windows 7 32BIT - 2 felé szeretném, csak azon gondolkozok, hogy melyiket mennyire állítsam? Sok játékot szeretnék telepíteni, de azt hallottam hogy az sem jó ha túl nagy a C meghajtó és az sem ha túl kicsi. De viszont ha pl a D meghajtóra telepíteném a játékokat akkor az nem lassítaná valamilyen szinten a gépet? Mert úgy tudom hogy eges játékok telepítenek fileokat a C-re és a D-re is!
Mi lenne erre a jó megoldás?
pl. C-120GB D-380GB
vagy. C-70GB D-430GB
?
Ha alapértelmezett útvonalra szoktál telepíteni, és sok játékot szeretnél, akkor szép nagy "C"-t csinálj.
A mai játékok úgy zabálják a 10-20 GB helyeket, mint a pinty.
#3-assal értek egyet, a játékok mehetnek a D-re és a C-re csak a legfontosabbak. Nem fog lassulni semmi, csak mert a D-n van.
#4: az AutoCAD pl csak a C-re hajlandó települni. Lehet választani, hogy a D-re menjen, akkor 98%-ben a C-re pakol és a beállításfájlokat teszi a D-re...
Értem!
Én is pont ettől tartok mint a autoCAD esetén hogy a játékokból is ha nem a C re telepítem akkor is tesz oda fileokat, és akkor csak lassítja a gépet valamennyire ha C és D meghajtóról kell a dolgokat neki keresgélni a program futása alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!