Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 500gb-os winchiből mennyit...

500gb-os winchiből mennyit érdemes particionálni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott amm HITACHI 7200rpm!
2012. márc. 30. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
az os-nek mondjuk 20-25 giga, a többit pedig tetszés szerint felosztod, ahogy akarod :)
2012. márc. 30. 15:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. márc. 30. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Op rendszertől függ

XP : 100 GB

Win7 vagy vista 160 Gb

A többit annyifelé osztod amennyire akarod

de én a 2 partíciónak vagyok a híve

2012. márc. 30. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Win7-em van :)
2012. márc. 30. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 15:00

Ez csak akkor jó ha a felhasználó megtudja oldani hogy a letöltés és a telepités hová kerüljön

mert ha pl: csak ugy OK NEXT OK OK

nyomogat akkor a általam ajánlott mennyiség is betelik idővel :))

Meg aztán itt vannak a frissítések is

vagy kikapcsolja teljesen vagy csak információt kap és a felhasználó dönti el!!

Ha nem ért annyira a gépekhez akkor ajánlatos a több lemez terület az OS nek !!

2012. márc. 30. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:

win7?

akkor a 20 25 Gb kevés

2012. márc. 30. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
ja? tényleg. nekem most a windows mappa tart 25-nél. de akkor 30 elég lenne. viszont ha az a helyzet, amit pc platinium írt, akár mehet egybe az egész
2012. márc. 30. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:

160 talán már sok, 50GB-on már elférnek a főbb dolgok, 100GB-al már jópár játék is felfér egyszerre.

Nekem van 350GB adatoknak meg torrentre, a maradék 115GB pedig a Winnek+programoknak.

2012. márc. 30. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy 500GB-os HDD-t már illik "ketté venni". Az oprendszernek hagysz 30-60 GB-ot, felrakod az oprendszert a frissítéseket, drivereket és a felhasználói programokat és annyi. A játékokat én egy másik nagyobb partícióra teszem azért, mert így a rendszerpartíció marad olyan kicsi (30-60 GB), hogy egy Ghost programmal elmentem tömörítve az egész partíciót a másik partícióra és lesz belőle egy 10-15 GB-os fájl. Vírus esetén ebből a fájlból 15 perc alatt helyre lehet állítani az egész windowst és a programokat és csak a játékok azon részét kell visszatenni amik újratelepítés után nem indulnak el.

Ez jóval kevesebb meló, mint egy partícióra tenni mindent (oprendszer és játékok) és vírus esetén meg bukod az egészet...

Van aki a rendszervisszaállításra esküszik, én így csinálom már XP-s korom óta és nagyon jól bevált, ezért jobb a két partíció...

2012. márc. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!