Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség az optikai és...

Mi a különbség az optikai és a lézeres egerek között?

Figyelt kérdés

persze a nevén kívül :D

előnyök,hátrányok,ár/érték,játékra melyiket érdemes

2013. ápr. 7. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%

"Utolsónak köszönöm! Hart-ot pedig ignorálom! :D"

Segg fej...

2013. ápr. 8. 17:57
 12/22 A kérdező kommentje:
:D Miért mert nem érdekel annak a válasza aki nem képes normálisat írni? Mellesleg te nem egy másik account-ja vagy? mert úgy írsz...
2013. ápr. 8. 18:41
 13/22 anonim ***** válasza:
6%

"Miért mert nem érdekel annak a válasza aki nem képes normálisat írni?"

Szvsz ő írja a legértelmesebb válaszokat itt.

"Mellesleg te nem egy másik account-ja vagy?"

Eléggé szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy egy, azaz kettő (mert máshogy nem engedte leírni GYK) meg tudod állapítani hogy én valójában Hart vagyok.

Egyébként te bajod ha nem neki hiszel. Ja igen, ":D"

Ha nem lett volna világos akkor nem, nem nem én vagyok Hart.

2013. ápr. 8. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
8%

Tisztázzuk.

ad1:nem másik felhasználóm, de ilyen elven van még féltucat másik személy is az oldalon aki én lehetne.

ad2:A kérdés maga nem jó, pontos típusokat említenél.

ad3:Olyan leírást kaphatsz amiben a lézer melletti bullshit duma van, de ilyen alapon kicsit hihetetlennek hangzik, hogy mai napig egy jó optikás egér messze jobb.

ad4:Nem annyiból dől el, hogy ajánlott e az egér, hogy lézeres vagy sem.

2013. ápr. 8. 18:50
 15/22 anonim ***** válasza:
35%

"nem, nem nem"

Hát, ami azt illeti ebből elvennék egy nem-et.

2013. ápr. 8. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Szegény kérdező olyan pofonegyszerű kérdést tett fel, amivel kapcsolatban egyszerű tapasztalatokat/tényeket kell pusztán megosztani, nem a másikat lehülyézni. Látszik hogy internet hozzáféréshez nem szükséges az illemtan. :)
2013. ápr. 8. 19:01
 17/22 anonim ***** válasza:
6%

Hú, uram boccsá', de...

"Szegény kérdező olyan pofonegyszerű kérdést tett fel,"

Az is szégyen, hogy megfelelő rálátás meg összevetési alap nélkül oktatod ki azt akinek mindkettő megvan.

"amivel kapcsolatban egyszerű tapasztalatokat/tényeket kell pusztán megosztani,"

Írtam már, hogy esetünkbe mi a baj a "tényekkel", a tapasztalatok meg akkor számítanának ha lenne érdemi összevetési alap.

"nem a másikat lehülyézni. "

Ki hülyézett le? Az nem lehülyézés ha leírsz valamit(ami egyébként nem úgy van) és valaki másik beleköt(ezzel kb jót téve, mert nem hiszik el többen).

"Látszik hogy internet hozzáféréshez nem szükséges az illemtan. :)"

Rajtad meg az, hogy szövegértelmezés se jár(elég sok dolgot leírtam már, de ahogy látom azokra senki nem reagál, de szidni engem azt tudtok).

2013. ápr. 8. 19:10
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg az első válaszodat, hogy annak mennyi értelme és mondanivalója is volt, aztán csodálkozz tovább hogy mért nem szimpatizál veled a kérdező sem.
2013. ápr. 8. 19:13
 19/22 anonim ***** válasza:
12%

Képzeld volt mondanivalója, azt akartam elérni, hogy kiverjétek azt a faságot, hogy minél több CPI kell játékra.

Ja, te meg nézd már meg a te első válaszod utolsó mondatát, hát igen...

2013. ápr. 8. 19:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Aki nem Hart meg Afr. azoknak köszönöm!
2013. ápr. 8. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!