Optikai és lézer egér között mekkora különbség van?
Figyelt kérdés
Használhatóságban vagy képességben, megéri azt a 2000ft felárat a lézeres?2013. ápr. 3. 17:47
1/4 anonim válasza:
Attól függ mire használod, nekem van mindkettő, és csak FPS játékokban fontos, és mondjuk PhotoShopnál és egyéb képszerkesztő programoknál, aminél kell a pontosság. De ha csak általános dolgokra használod(internetezés, excel és stb) akkor felesleges
2/4 anonim válasza:
"és csak FPS játékokban fontos, és mondjuk PhotoShopnál és egyéb képszerkesztő programoknál, aminél kell a pontosság."
Most azt akarod írni, hogy ezeknél fontos, hogy lézeres legyen?
Kérdező két pontos típust írjál már, csak így aztán tudni is fogjuk pontosan milyen szenzor is van bennük.
3/4 anonim válasza:
Azért ez így elég durva, hogy nem tudjátok megmondani a különbséget úgy általánosságban... Bár szerintem az 1. válaszolónak igaza van, Photoshop-nál lehet, hogy jobb a lézeres, mert az optikaim kicsit ugrál, ha 1px-ről van szó nagyítás nélkül, bár lézeresem még nem volt, szóval ezt csak gondolom...
4/4 anonim válasza:
"Azért ez így elég durva, hogy nem tudjátok megmondani a különbséget úgy általánosságban..."
Mond el, miért nem teszed?
"Bár szerintem az 1. válaszolónak igaza van, Photoshop-nál lehet, hogy jobb a lézeres, mert az optikaim kicsit ugrál, "
Mert nyilván optikainál is miden szenzor ugyan olyan mi? Hú gyerekek ez nekem sok így estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!