Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Konfig játékra. Vélemény?...

Konfig játékra. Vélemény? Illetve Milyen házba raknátok bele? és Hol vennétek meg? /Megbízhatóság előny/ Paraméterek beljebb.

Figyelt kérdés

Proci: AMD fx 8350

Alapalap: ASUS M5A99X Evo

Videókártya: Gigabyte GV-R785OC-2GD

Memória: Kingston DDR3 8Gb 1866Mhz HyperX Beast KHX18C9T3K2/8X

Winyó: Seagate 1TB 32MB 7200rpm SATA3 ST1000DM003

Táp: Chieftec 550W CTG-550-80P

Ami érdekel:

Mi a véleményetek erről az összeállításról?

/Csak felhasználó szinten értek gépekhez, pár napnyi fórum túrás után válogattam össze ezeket a elemeket./

Milyen házat ajánlotok hozzá?

/Nekem a Zalman Z11 szimpatikus csak eddig kevés shop-ban találtam rá./

Illetve egy megbízható webshop-ot keresek, ahol mind megtalálható és minőségi a kiszolgálás. Tapasztalatok?

/Ahova azután is fordulhatsz ha baj van a termékkel, ha már fizettél/

2013. ápr. 6. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Uram Isten ezt te komolyan vetted? :'D
2013. ápr. 7. 14:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Teljesítményből nem szívesen engedek.

Bízom benne, hogy néhány évre elég lesz a gép. Nem pedig csak a jelen játékai érdekeltek.

Ha ezeket beszerzem bízom benne egy 5 évig nem kell frissítés után kapnom.

7870-es videó karinál azért bízom benne, hogy elég lesz egy ideig és nincs szükség 7950-re.

Bár valójában nem tudom mekkora a különbség a kettő közt teljesítmény, vagy akár ár/érték viszonyban.

Prociból ha ennyire fölösnek vélitek a 8 magot, akkor nem nyerőbb játékra esetleg egy intel?

Én nem is azt néztem, h mennyi lenne elég, hanem hogy amd-ből olcsóbb a top proci mint intelből, és szép teljesítményt írtak rá, teszteken is árához képest megfelelőnek látszott.

Egy kérdés még mindig van viszont pluszba: Tudtok-e egy jó házat ajánlani ezeknek, amiben elférne egy komolyabb hűtő is?

2013. ápr. 7. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
nyugodtan engedj... játék nem fogja 1-2 évig a 8320-at kihasználni,de még a fx6300-at se talán... rendereléshez meg elég az fx6300... inkább akkor egy 7950 + fx6300 tényleg jobb lenne... nem hiába mondjuk többen is... aki meg az fx 6300-at egy celeronhoz hasonlítja,látott már egyáltalán számítógépet? -.-
2013. ápr. 7. 15:54
 14/17 anonim ***** válasza:
háznak Zalman Z9,Zalman z11,Thermaltake Commander MS-I,de akár egy Sharkoon Vaya is megteszi...
2013. ápr. 7. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha több évre tervezel, miért akarsz gyengébb vga-t?

Nem értelek.

2013. ápr. 7. 16:02
 16/17 A kérdező kommentje:

VGA-ból azért nem a legnagyobbra gondoltam, hanem egy árnyalattal kisebbre nála, mert az FX-8350-re se a legjobbként gondoltam, hanem egy árnyalattal gyengébbként. Úgy tudtam a best proci az intel I7-3770k.

Más részt pedig úgy véltem egy 50ezer körüli proci mellé elegendő egy 50ezer körüli vga. Mostmár kezd körvonalazódni h lehet tévedtem.

2013. ápr. 7. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Játékra vga kell.

Nem ár szerint működik a dolog, hanem teljesítmény szerint.

Leírom utoljára, hogy fx6300+7950 lenne a legjobb ennyiért, többször nem fogom.

2013. ápr. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!