Konfig játékra. Vélemény? Illetve Milyen házba raknátok bele? és Hol vennétek meg? /Megbízhatóság előny/ Paraméterek beljebb.
Proci: AMD fx 8350
Alapalap: ASUS M5A99X Evo
Videókártya: Gigabyte GV-R785OC-2GD
Memória: Kingston DDR3 8Gb 1866Mhz HyperX Beast KHX18C9T3K2/8X
Winyó: Seagate 1TB 32MB 7200rpm SATA3 ST1000DM003
Táp: Chieftec 550W CTG-550-80P
Ami érdekel:
Mi a véleményetek erről az összeállításról?
/Csak felhasználó szinten értek gépekhez, pár napnyi fórum túrás után válogattam össze ezeket a elemeket./
Milyen házat ajánlotok hozzá?
/Nekem a Zalman Z11 szimpatikus csak eddig kevés shop-ban találtam rá./
Illetve egy megbízható webshop-ot keresek, ahol mind megtalálható és minőségi a kiszolgálás. Tapasztalatok?
/Ahova azután is fordulhatsz ha baj van a termékkel, ha már fizettél/
Teljesítményből nem szívesen engedek.
Bízom benne, hogy néhány évre elég lesz a gép. Nem pedig csak a jelen játékai érdekeltek.
Ha ezeket beszerzem bízom benne egy 5 évig nem kell frissítés után kapnom.
7870-es videó karinál azért bízom benne, hogy elég lesz egy ideig és nincs szükség 7950-re.
Bár valójában nem tudom mekkora a különbség a kettő közt teljesítmény, vagy akár ár/érték viszonyban.
Prociból ha ennyire fölösnek vélitek a 8 magot, akkor nem nyerőbb játékra esetleg egy intel?
Én nem is azt néztem, h mennyi lenne elég, hanem hogy amd-ből olcsóbb a top proci mint intelből, és szép teljesítményt írtak rá, teszteken is árához képest megfelelőnek látszott.
Egy kérdés még mindig van viszont pluszba: Tudtok-e egy jó házat ajánlani ezeknek, amiben elférne egy komolyabb hűtő is?
Ha több évre tervezel, miért akarsz gyengébb vga-t?
Nem értelek.
VGA-ból azért nem a legnagyobbra gondoltam, hanem egy árnyalattal kisebbre nála, mert az FX-8350-re se a legjobbként gondoltam, hanem egy árnyalattal gyengébbként. Úgy tudtam a best proci az intel I7-3770k.
Más részt pedig úgy véltem egy 50ezer körüli proci mellé elegendő egy 50ezer körüli vga. Mostmár kezd körvonalazódni h lehet tévedtem.
Játékra vga kell.
Nem ár szerint működik a dolog, hanem teljesítmény szerint.
Leírom utoljára, hogy fx6300+7950 lenne a legjobb ennyiért, többször nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!