Konfig játékra. Vélemény? Illetve Milyen házba raknátok bele? és Hol vennétek meg? /Megbízhatóság előny/ Paraméterek beljebb.
Proci: AMD fx 8350
Alapalap: ASUS M5A99X Evo
Videókártya: Gigabyte GV-R785OC-2GD
Memória: Kingston DDR3 8Gb 1866Mhz HyperX Beast KHX18C9T3K2/8X
Winyó: Seagate 1TB 32MB 7200rpm SATA3 ST1000DM003
Táp: Chieftec 550W CTG-550-80P
Ami érdekel:
Mi a véleményetek erről az összeállításról?
/Csak felhasználó szinten értek gépekhez, pár napnyi fórum túrás után válogattam össze ezeket a elemeket./
Milyen házat ajánlotok hozzá?
/Nekem a Zalman Z11 szimpatikus csak eddig kevés shop-ban találtam rá./
Illetve egy megbízható webshop-ot keresek, ahol mind megtalálható és minőségi a kiszolgálás. Tapasztalatok?
/Ahova azután is fordulhatsz ha baj van a termékkel, ha már fizettél/
pcx.hu vagy ipon.hu
Amúgy szerintem elég egy 500W-os táp is. Meg egy kicsivel gyengébb proci is bőven elég lenne és beleférne egy 7870. :D
Játékra felesleges ez a proci, fx6300 + 7870/7950 jobb lenne.
Mondjuk én a ramon is spórolnék kicsit, ctg 450 is elég lenne, más lap, és akár egy 7950 is beleférne.
Szóval kisebb proci, nagyobb videokártya és kisebb táp szükséges. Kösz az eddigi hasznos tanácsokat.
Ahogy számolgattam, kijönne ugyan ilyen árban:
Videókártya: Gigabyte 7870 2GB DDR5 GV-R787OC-2GD
Processzor: AMD FX 8320
Tápegység: Chieftec CTG-450-80P 450W OEM
PCX szimpatikusnak tünik, csak nincs az a fajta ház ami megtetszett. Iponról sokan írták, h garancia terén nem túl kézségesek és picivel drgágább is.
Esetleg tudtok PCX-ről jó fajta házat ajánlani?
Játéknál pedig sajátos tulajdonságom, h néha több is fut, ha olyan game-t tolok. Pl. nyomok egy kis Dió-t, amíg másik game-ben behív BG és hasonlók.
Ezért gondoltam, h a proci teljesítményt nem csökkenteném jelentősen.
Ha a módosításokkal optimálisabb szerintetek a konfig, akkor már csak a ház kérdése marad fent.
Inkább 1,8ghz celeron + GTX690 -.-"
Mi van azzal amit Ő írt? Semmi! Az ég egy adta világon semmi baja nem lenne játékok terén ezzel a géppel amit összeírt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!