Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » D meghajtó visszaállítása?!

D meghajtó visszaállítása?!

Figyelt kérdés
Sziasztok. úra lett rakva a win7 a gépemen,de nem én raktam újra és aki csinálta az le tiltotta a D meghajtót. Így most csak C van,de azon kevés is a hely meg a másik meghajtón voltak dolgok amik kellenek. Hogy tudom vissza hozni a D meghajtómat? És minden megmarad rajta ugye? Nem tűnt el róla semmi? (Virtuális meghajtó,nem olyan,hogy be teszek egy lemezt és olyan) Bocsi,de annyira nem értek hozzá. Kérlek segítsetek! Köszi és pontozok mindenkit! Sürgős!!
2013. ápr. 6. 01:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szóval nekem a C a rendszer, a D egy tároló, au F egy virtuális.
2013. ápr. 7. 05:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Jah, és igen. Írtam már, vinyót ki és indítsd el a rendszert.

Valószín nem fog elindulni. Akkor kapd ki a a C-t és indítsd D-ről, valószín úgysem indul majd.

Azaz egy nagy összekutyulás volt ez, és nem telepítés. Hogy elkerüld a hasonlókat, telepítéskor vedd le a tároló vinyódat a gépről, így tuti megmarad az adatod.

Persze, persze, lehet jönni okosságokkal, de az az igazság,hogy ezt így a gyakori kérdéseken nem lehet rendbehozni. Ki kell osztani a partícióknak a jogokat, a kulcsokat leírokat, és a többi. Azaz:

telepítsd újra.

2013. ápr. 7. 06:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg, már nem nézed a kérdést, de ha valaki idetévedne:

Esetleg próbáld meg azt, hogy Windows 7 CD-t be, és amikor telepítenéd újra az egészet, a D-t IS állítsd át Elsődleges meghajtóra, majd így telepítsd újra, de a D-t ne formázd, csak a C-t, majd rakd rá a C-re megint a win7-et. (ha ugye C-n van a windows)

2014. máj. 23. 09:51
 14/15 anonim válasza:

Remélem jár erre még valaki. Témába vág a kérdésem. Igaz az, hogy csak úgy szabad nekiállni D meghajtót csinálni, ha az alap C-ről mentést csináltunk külső eszközre, mert minden törlődni fog? Egyetlen helyen olvastam ezt, de elbizonytalanított.

Többi azt írta, hogy a C-t csak addig lehet zsugorítani ameddig cucc van rajta, mert a maradék nem fog átkerülni a D elejére. Ez világos.

Most vettem a laptopot.256 gigából kb 20-30 foglalt a C meghajtón. Gondoltam lefelezném. Most akkor törlődni fog az a 20-30 vagy sem

szept. 27. 12:48
 15/15 anonim válasza:
Elnézést, épp nem ide akartam írni az előző kérdésemet. De talàn itt is lesz válasz.
szept. 27. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!