D meghajtó visszaállítása?!
Jah, és igen. Írtam már, vinyót ki és indítsd el a rendszert.
Valószín nem fog elindulni. Akkor kapd ki a a C-t és indítsd D-ről, valószín úgysem indul majd.
Azaz egy nagy összekutyulás volt ez, és nem telepítés. Hogy elkerüld a hasonlókat, telepítéskor vedd le a tároló vinyódat a gépről, így tuti megmarad az adatod.
Persze, persze, lehet jönni okosságokkal, de az az igazság,hogy ezt így a gyakori kérdéseken nem lehet rendbehozni. Ki kell osztani a partícióknak a jogokat, a kulcsokat leírokat, és a többi. Azaz:
telepítsd újra.
Valószínűleg, már nem nézed a kérdést, de ha valaki idetévedne:
Esetleg próbáld meg azt, hogy Windows 7 CD-t be, és amikor telepítenéd újra az egészet, a D-t IS állítsd át Elsődleges meghajtóra, majd így telepítsd újra, de a D-t ne formázd, csak a C-t, majd rakd rá a C-re megint a win7-et. (ha ugye C-n van a windows)
Remélem jár erre még valaki. Témába vág a kérdésem. Igaz az, hogy csak úgy szabad nekiállni D meghajtót csinálni, ha az alap C-ről mentést csináltunk külső eszközre, mert minden törlődni fog? Egyetlen helyen olvastam ezt, de elbizonytalanított.
Többi azt írta, hogy a C-t csak addig lehet zsugorítani ameddig cucc van rajta, mert a maradék nem fog átkerülni a D elejére. Ez világos.
Most vettem a laptopot.256 gigából kb 20-30 foglalt a C meghajtón. Gondoltam lefelezném. Most akkor törlődni fog az a 20-30 vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!