D meghajtó visszaállítása?!
Köszi a gyors válaszokat! Igen volt ilyen amelyeknek nem volt betűje és ahogy mondtad be állítottam,hogy legyen neki!
Ez eddig szép meg minden,meg jelent a sajátgépben is,de amikor megnyitom egy hiba üzent jelenik meg!
BIOS.
Valószín le van tiltva a D.
Áh bocsi egyel fentebbi vagyok :-) Most nézem a képet.
Gép kikapcs, kihúz. Vinyot szedd le a gépről, gép be, aztán ki. ismét kihúz a konektorból, vinyót csatlakoztasd, majd start.
Elvileg, bár nem feltétlen, adatkábel gondod is lehet.
Vagy megakadt a vinyód. Az orvosságát nem írom le, mert eretneknek kiabálnak ki :-)
Huh. Összeszedetlen egy lemez. Az 1,46 GB-os partíció szerintem felesleges, nálam van hasonló jellegű de csak 100 Mb, a rendszerindításhoz szükséges fájlok vannak rajta. A D meghajtó amin elméletben az adataid vannak, üres. Lehetséges még otthoni eszközökkel adatot menteni róla, kivéve ha már felulíródtak azok, pl. egy teljes formázás miatt. 32,94 GB foglalatlan terület van a lemezen, közben meg a C-n nincs hely. Mivel a C van utoljára, nem olyan egyszerű összevonni a nem lefoglat területtel. További probléma, hogy a C meghajtó az utolsó. Én azt mindig a meghajtó elejére teszem, szépen sorban utána a többi. Hozzáértő volt aki telepítette? Hülye kérdés, egyértelmű, hogy nem.
Ha a helyedben lennék, szereznék egy másik merevlemezt, biztonsági mentést készítenék szektorról szektorra a meglévő meghajtóról, majd rendet raknék rajta, az adatokat pedig megpróbálnám visszaállítani.
A helyreállítási partíciód nagyon magas. Az enyém 100MB-os.
Amit a képeden látok, az az, hogy a D-n mit keres rendszer? A C-n kellene lennie.
Javaslok egy LINUX-ot, azzal lehet bele tudsz nézni. Ha igen, hozz létre egy új partíciót, mentsd át oda az adataid, és telepítsd ujra.
De ha meg tudod oldani, hogy szerzel aegy + vinyót aza legjobb.
Itt az én lemezképem példaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!