Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » D meghajtó visszaállítása?!

D meghajtó visszaállítása?!

Figyelt kérdés
Sziasztok. úra lett rakva a win7 a gépemen,de nem én raktam újra és aki csinálta az le tiltotta a D meghajtót. Így most csak C van,de azon kevés is a hely meg a másik meghajtón voltak dolgok amik kellenek. Hogy tudom vissza hozni a D meghajtómat? És minden megmarad rajta ugye? Nem tűnt el róla semmi? (Virtuális meghajtó,nem olyan,hogy be teszek egy lemezt és olyan) Bocsi,de annyira nem értek hozzá. Kérlek segítsetek! Köszi és pontozok mindenkit! Sürgős!!
2013. ápr. 6. 01:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Első tanács: Sose bízd rá a gépedet másra, mindig saját magad telepítsd a Windowst, nem nehéz megtanulni és elkerülöd ezeket a bajokat. Velem már fordult elő, hogy valamiért a Win 7 nem látta a D meghajtót, de mégegyszer újraraktam, akkor már semmi gond nem volt. Rossz esetben lehet teljesen eltűnt a D meghajtót, le lett formázva stb.
2013. ápr. 6. 01:49
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Sajátgép ikonjára jobb gomb Kezelés, majd bal oldalon Lemezkezelés. Ha itt látszik olyan meghajtó aminek nincs betűjele, akkor adsz neki egyet, ezután látni fogod a Sajátgépben is. Ha nincs meg a hiányzó meghajtó a Lemezkezelésben, akkor kezdhetsz aggódni az adataidért.
2013. ápr. 6. 02:00
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat! Igen volt ilyen amelyeknek nem volt betűje és ahogy mondtad be állítottam,hogy legyen neki!

Ez eddig szép meg minden,meg jelent a sajátgépben is,de amikor megnyitom egy hiba üzent jelenik meg!

[link]

2013. ápr. 6. 02:57
 4/15 anonim ***** válasza:

BIOS.

Valószín le van tiltva a D.

2013. ápr. 6. 03:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Kezelés/Lemezkelőben mit látsz? A D meghajtón összes/foglalt terület, fájlrendszer?
2013. ápr. 6. 03:19
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

Áh bocsi egyel fentebbi vagyok :-) Most nézem a képet.

Gép kikapcs, kihúz. Vinyot szedd le a gépről, gép be, aztán ki. ismét kihúz a konektorból, vinyót csatlakoztasd, majd start.

Elvileg, bár nem feltétlen, adatkábel gondod is lehet.

Vagy megakadt a vinyód. Az orvosságát nem írom le, mert eretneknek kiabálnak ki :-)

2013. ápr. 6. 03:25
 7/15 A kérdező kommentje:
03:19-es! Ezt látom: [link]
2013. ápr. 6. 13:28
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Huh. Összeszedetlen egy lemez. Az 1,46 GB-os partíció szerintem felesleges, nálam van hasonló jellegű de csak 100 Mb, a rendszerindításhoz szükséges fájlok vannak rajta. A D meghajtó amin elméletben az adataid vannak, üres. Lehetséges még otthoni eszközökkel adatot menteni róla, kivéve ha már felulíródtak azok, pl. egy teljes formázás miatt. 32,94 GB foglalatlan terület van a lemezen, közben meg a C-n nincs hely. Mivel a C van utoljára, nem olyan egyszerű összevonni a nem lefoglat területtel. További probléma, hogy a C meghajtó az utolsó. Én azt mindig a meghajtó elejére teszem, szépen sorban utána a többi. Hozzáértő volt aki telepítette? Hülye kérdés, egyértelmű, hogy nem.

Ha a helyedben lennék, szereznék egy másik merevlemezt, biztonsági mentést készítenék szektorról szektorra a meglévő meghajtóról, majd rendet raknék rajta, az adatokat pedig megpróbálnám visszaállítani.

2013. ápr. 6. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként nem tudom hová tehette az adataid a D meghajtóról, csak tippelek, hogy a C-n vannak. Önmagában a rendszer ennyi helyet nem foglal.
2013. ápr. 6. 13:57
 10/15 anonim ***** válasza:

A helyreállítási partíciód nagyon magas. Az enyém 100MB-os.

Amit a képeden látok, az az, hogy a D-n mit keres rendszer? A C-n kellene lennie.

Javaslok egy LINUX-ot, azzal lehet bele tudsz nézni. Ha igen, hozz létre egy új partíciót, mentsd át oda az adataid, és telepítsd ujra.

De ha meg tudod oldani, hogy szerzel aegy + vinyót aza legjobb.

Itt az én lemezképem példaként.

[link]

2013. ápr. 7. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!