Miért nem működik a DVD/CD-Rom meghajtó?
Az eszközkezelőben egy sárga háromszög (és benne egy felkiáltójel) áll a meghajtó neve mellett.
Hiába akarok akár CD-t, akár DVD-t beolvasni nem megy. Még hallani sem hallom, hogy felpörögne. Régen minden pöpec volt, kb 1 fél éve figyeltem meg, hogy nem olvassa be.
Próbáltam frissíteni a drivert, de azt írta hogy az eszköz naprakész.
Előre is köszönöm a segítséget.
jobb klikk! a sárga kérdőjeles meghajtónévre.
Tulajdonságok: Eszközállapot??
esetleg: Hibaelhárításra klikk!
Eszközállapot:
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Betetted kiemeltbe, tehát még él a probléma...
Eszközkezelőben távolítsd el a drivert, kivett DVD-vel indítsd újra. Kikapcs., DVD be, ismertesd fel a Win,-nel.
tsstcorp cd/dvdw sh-s182d ata device driver
kerestem hozzá drivert de mind fizetős oldal volt, meg letöltöttem egy driverdetective nevű progit ami 11 problémát talált, de oda is kell regisztrációs kód :/
Amúgy köszi h ilyen kitartóan segitesz, általában csak 1 választ kapok minden kérdésemre :D
A drivedetectiv egy kamu!
Tedd fel az Aida-t, az kiírja a paramétereket, ami alapján találhatsz drivert.
SAMSUNG HD160JJ ATA Device
Ezt találtam, meg letöltöttem az aida egy progiját, DriverAgent a neve, és az is 11 hibás drivert talált, de a CD-romot nem látta hibásnak :O
Am van még egy dolog:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
ezt irja a tulajdonságoknál :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!