Melyik kamera jobb?
Figyelt kérdés
Van jelenleg egy ilyen kamerám: Sony handycam dcr-hc27e viszont ez szar mert csak tv-n tudom megnézni a felvételt mivel minidv-s és áttranszpoltálni a gépre macerás meg minden meg a kamera is régi szóval szeretnék egy újat venni ami micro sd,sdhc,vagy adapteres tökmind1 lényeg h ne ilyen kazettás legyen...látttam jó árba a Samsung hmx q20-at ami tetszik full hd meg minden külső zajok a szél dobogása nem fontos inkább benti használatra viszont az lényeg lenne,hogy a hang jó minőségű legyen na de a lényeg....A mostani kamerámmal részemről meg vagyok elégedve a kérdés csak az,hogy melyik a jobb kamera minőségbe,hangba,zajos-e kép/hang,zoom annyira nem fontos sőt kifejezetten nem fontos...Szóval ezek szerint melyik a jobb?Mert ha a samsung még ennél is jobb akkor megveszem mert nekem annál jobb nem kell:)2013. ápr. 2. 16:41
1/2 A kérdező kommentje:
nem külső úgymond hanem kinti zajok*
2013. ápr. 2. 16:42
2/2 zoknikukac válasza:
Hát szerintem annyival nem jobb minőségű hogy lecseréld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!