Lumia 920 vagy xperia Z???
Köszi, szerintem maradnék a lumiánál,mert nem sok az a külömbség, de a lumia jobba tetszik, meg az xpriahoz kellene várnom a szülinapomig a lumiát, meg ha gyűjtök mèg tanév vége előtt megkapnám, mert kb 20-30 ezret kikönyörögni apukámtól könnyebb mint 60 at.
(Léci eladtam a régi telóm és most nincs telefonom, megkaphatom most, kifizetem a két harmadát, léciiii, szulinapomra nem kérek semmit.)
Könnyebb.
Azért még várom a válaszokat.
AKI AKAR VÁLASZOLNI CSAK MIUTÁN VÁLASZOLT OLVASSA EL EZT:
Engem jobban magafelé huz a lumia
Egyetértek elsővel, az a legbiztosabb, ha taperolod a két telefont, és úgy döntesz (ha bizonytalan vagy).
Én speciel lumiát használok 1 hónapja, az android nekem nem jött be, a wp rendszer meg baromira tetszik. És az égvilágon semmi bajom a telefonnal...
Szóval próba, próba, próba és tudni fogod, melyiket akarod majd.
Az elsőnek igaza van. Taperold meg mindkettőt, azt dönts.
És ami a taperolásból nem jöhet le, az az, hogy az androidra sokkal több alkalmazás van, tehát játékra is sokkal jobb a Z, mivel androidra egész sok komoly játék van, windows-ra meg szinte nincs is. A Windows előnye meg a kis rendszerigény, szóval soha jem fog neked akadni, fagyni, meg ilyenek.
Én személy szerint android párti vagyok, mert nekem fontos a sok alkalmazás és játék, de a 920 is nagyon jó a windows phone 8-al.
Én is a 920-at venném. És egyébként nem csak a kamerája a jó. Jó az összeszerelése, az anyaghasználat. Szóval minőségi terméket kapsz.
Lumia 920 előnyök:
- Nokia PureMotion HD+ (gyorsabb kijelző, nem mosódnak el a pixelek úgy mint S3/Iphone5)
- nagy felbontású kijelző (332pp)
- nokia RichRecording (hogy a nagyon hangos dolgokat torzítás nélkül is fel lehessen venni)
- sokkal gyorsabb nyolcmagos GPU (az S3 négymagos és lassabb is, majdnem kétszeres a sebessége az Adreno 225-nek a Mali 400-hoz képest)
- sokkal gyorsabb adatforgalmazás, 4G
- jó kamera mind hang mind kép terén
- ingyenes full world pontos navigáció, nekem eddig a Nokia navija jött be a legjobban használhatóság tekintetében
- szerintem! sokkal szebb op.rendszer és végre nem kaotikus android (habár az ICS/Jelly Beam kezd olyan lenni, amilyennek kellett volna eleve)
- indukciós vagy wireless töltő (drót nélküli), a csomagban csak a kábeles megoldás van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!