Miért lassul be ennyire a PC-m?
A gépem adatai:
Processzor: AMD Athlon II X2 245 2.9GHz
Memória: 2GB DDR2
Videókártya: ATI Radeon HD4770
A gépem az utóbbi időben nagyon belassult, lassan futnak a programok, van olyan hogy ha Alt+Tab-al kilépek egy játékból akkor kifagy az egész. (pedig régebben tök lazán vitte ezt is) Újratelepítettem a gépem kétszer is. Először feltettem egy 64bites Windows 7 Home Premium SP1-et, majd kipróbáltam a Windows 8 Pro x64-et is, de ugyan úgy belassul minden... Szerintetek mi lehet a baja? Legelsőnek 32 bites Win7-em volt, lehet az a gond, hogy utána 64 biteseket tettem fel és az zavar be? (bár ezt nem hiszem, de ki tudja)
64 Bites OP. rendszer felesleges 2GB RAM mellett.
32-est rakd vissza
Sok dolog még nem remekel a win8on.Nem éri meg,szerintem terhelés szempontjából egy kapta fa,igaz nekem 8as többet igényelt,és abba a gagyi MSE is benne van,amivel segget lehet törölni oly jól véd.
Egy a lényeg hogy nem jó a 8-as,tapogatós gépekre való,de nekem azon se jönne be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!