Miért lassul be a net random a gépemen? Egyik pillanatról másikra? Ráadásul nem csak belassul, hanem csak félig tölti be az oldalakat, úgyhogy már 'kész'-et ír ki a böngészőm (mozilla)? Mit lehet ezzel tenni?
Figyelt kérdés
Gépem: Dual Core E2200, 2gb ddr2 667mhz, Intel 82945g Express Family chipset 256mb integrált vga, sata2 250gb hdd
Op rendszer: Win 7 professional 32 bit
Böngésző: Mozilla Firefox
Net: T-home-os, kábeles /nem wifis/
A UPC mérője szerint ( [link]
~40 mb/s letöltés, ~9 mb/s feltöltés, 22-30 ms
2013. márc. 24. 14:17
1/10 anonim válasza:
Vírus keresés megvolt már? Azok szeretnek ilyet csinálni.
2/10 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet már indítom is az avastnak az alapos víruskeresését.:)
2013. márc. 24. 15:01
3/10 A kérdező kommentje:
Lefutattam, de nem talált semmit se az avast. Valami más ötlet?
2013. márc. 24. 17:46
4/10 anonim válasza:
Próbáld meg más bőngészővel. Avastnál próbáld ki a boot idejű rendszervizsgálatot. Indítsd újra a gépet, nézd meg a feladatkezelőbe milyen programok vannak, és mikor lelassul a net, nézd meg újra, hogy megy e vmi új program.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, rájöttem hogy a két felhasználói fiókból csak az egyik csinálja ezt a másiknál tökéletes a net. Töröljem a rossz fiókot és hozzak létre helyette egy újat vagy mi a teendő?
2013. márc. 24. 18:01
6/10 anonim válasza:
Hát szerintem annál a fióknál aminél csinálj ezt elindul valami program ami szopja a netet. Én inkább azt a valamit törölném le a fiók helyett. Törölj le minden szemetet amire nincs szükséged.
7/10 A kérdező kommentje:
Mostmár minden megtörtént töröltem és bootoláskor is volt víruskeresés (ott talált pár vírust, de ki lettek törölve), de semmi ugyanolyan rossz a net.:/
Esetleg valami más program amivel meglehetne próbálni?
2013. márc. 24. 19:15
8/10 anonim válasza:
Spyware terminator-t esetleg még lefuthathatod. Bár ha egyik fiókon jó másikon nem akkor az nem vírus, esetleg valami registry beállítás de ahhoz énse nagyon értek. Biztos hogy másik fióknál jó?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen a másikon tökéletes. Akkor marad a fiók törlése majd az új létrehozása.
Köszönöm az eddigi segítséged.:)
2013. márc. 24. 19:53
10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nem mindig ilyen az a fiók se csak néha csinálja és már volt olyan, hogy háromszori újrainditástól és net lekapcsolástól jó lett hirteken.
2013. márc. 24. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!