Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felsőkategóriás videókártyákná...

Felsőkategóriás videókártyáknál tapasztalatok szerint ati vagy nvidia a jobb?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 20:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező: Vegyél nvidiát, és intelt.

Csak. Amd meg ilyen baromságokkal ne foglalkozz, az intel meg nvidia a király, mert az pontosan számol.

Komolyan mondom pofám leszakad hogy ennyire vak vagy.

kb. 10en mondtuk hogy amd jobb ár/értékű kártyákat gyárt, olcsóbban, te meg az egyetlen gyökeret kiszúrod aki nem ezt mondja és neki hiszel. Bzdmeg.

2013. márc. 30. 23:18
 22/45 anonim válasza:
43%

Igen ha pénz nem számít vegyél nvidiát. (az aki a hosszú monológot írta

Többi díszhuszár meg inkább jobb lenne, ha egy kicsit jobb piackutatást végezne, és nem csak a teszteket nézegetné fizettet oldalakon. Vagy legalábbis legyenek valódi rálátásai a piacra.

Olvastam néhány tanácsotokat és több helyen is túlságosan is egyezik. ,,Ez a vegyél ilyet mert nekem is ez van effektus" messze lerí róla, jó és bevált lehet másnak nem elég...

Ui.: Ja és egyébként ATI Mobility Radeon HD 5470 (512 MB)-os VGa van ebben a laptopomba, igen szerintem is elfogult vagyok.

2013. márc. 31. 03:46
 23/45 anonim ***** válasza:
8%

Akkor főnök itt a lehetőség, hogy szakmailag bizonyítsd állításodat, mert tudod az nem járja, hogy írsz valamit ami ott lóg magának a levegőben.

Amúgy ha jól jött le kérdezőnek játékra kell, na már most a jelenlegi AAA címek mellett már miért is jobb választás hosszabb távra a kepler mint a GNC? Kíváncsi vagyok...

2013. márc. 31. 09:08
 24/45 A kérdező kommentje:
Abból indultam ki,hogy megnéztem több gamer pc-t és néhány kivétellel inkább csak nvidia volt,persze lehet,hogy túlnyomó részt amd-s gamerek vannak,nem tudom
2013. márc. 31. 10:03
 25/45 hozsoltika67 ***** válasza:
31%
2013. márc. 31. 10:23
 26/45 anonim ***** válasza:
33%

"Abból indultam ki,"

Akkor az egész gondolat menet hülyeség, előre összerakott gépet amúgy se ajánlunk, de ilyen logikán elindulva akkor a sztár tápegység gyártó a codegen mert sok előre összerakott gépbe az van.

hozsoltika67

Köszi, de manapság mit is érünk egy HD5870 vs GTX 295 összehasonlítással? Megsúgom, semmit.

2013. márc. 31. 10:30
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem számít a pénz, akkor vegyél egy EVGA GTX690-et.

Ezzel nem lesz bajod.

NVIDIA fanok most örülhetnek.

_

_

Drága? Gondoltam.

Ezért tépi mindenki a száját hogy az ATI jobb ár/érték aránnyal rendelkezik. Nem rossz az ATI VGA! Egy csöppet se szarabb mit az NVIDIA, csak ugye ebben a témában is vannak olyan elvakult pártolók, hogyha megszakad is a saját "igazáért" harcol.

Az okosság abban rejlik, hogy mindig a LEGMEGFELELŐBBET veszed, nem pedig azt ami "MERT ILYEN MÁRKÁJÚ". Lehet hogy érthetetlenül írtam le, de nem hülyeség. A márkahűség az.

2013. márc. 31. 11:42
 28/45 A kérdező kommentje:
Amugy nem sok kommentet láttam arról,hogy tapasztalatok szerint mi a véleményetek,csak,hogy ár-érték arányban az amd jobb.Elhiszem,de én most a tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
2013. márc. 31. 12:31
 29/45 anonim ***** válasza:
33%
Tapasztalatok? Egy hd2600pro ami elvileg sokkal gyengébb mint egy 7600gt mindenben jobb eredményeket produkált nálam.
2013. márc. 31. 12:58
 30/45 anonim ***** válasza:
24%
Az ATI-k (sztem) valahogy rugalmasabbak, jobban ki lehet őket használni... Nekem egy Gainward Nvidia ment tönkre idő előtt, és ugye a "szuper teljesítményéhez mérve" segget se lehetett vele törölni. De ez csak magánvélemény, nem kell belekötni ha vmi nem tetszik. Sokan mondják ugye hogy így vegyél erős VGA-t, meg úgy...Jó, ez okés. De egy HD5570 is igen sok mindenre képes. A tesztek nem jelentenek semmit. Itt a személyes tapasztalat a lényeg. Ez már alapból +1 az ATI-nak, mert áron alul kínálnak néhány igazán jó karit. Akkor most gondold el hogy milyen jó lehet egy HD7870. Az NVIDIA-k azok megállnak egy adott ponton, és annál tovább nem lehet őket hajtani. Egy HD7770 GHZ Edt. High beállításokon viszi a Crysis 3-at 60FPS-sel.
2013. márc. 31. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!