A házba lévő alap ventik jobbak nála.Bizony ez nem vicc vagy fake.Aerocool-t felejtsük el,ventiknél és házaknál is.Xigmatek,xilence,Bitfenix,Akasa,NZXT ventik ugyan ebben az árban verik lazán.
2013. márc. 25. 20:38
3/8 anonim válasza:
Miért kell teljesen leírni az Aerocool-t?
2013. márc. 25. 20:40
4/8 anonim válasza:
Ár érték arányban megbuknak sok helyen.Házaknál is elég sz@r minőségeket állítanak elő amibe általába bele is futnak a vevők.Lehet hogy leírom őket sőt biztos meg egyéb más gyártót is,de ha egyszer ez az igazság akkor miért írjak mást.
Például elég szégyenletes hogy még a Noctua nem hogy az Aero ventit veri egy alap Corsair venti..Tök jó hogy van egy ilyen név is a piacon meg minden,de sokkal többet kellene bele adniuk hogy valami olyan termék szülessen meg amire azt mondom én és még jó pár ember hogy "ez minőség,na ez f***a stb.."
Szerintem és ez csak az én kis saját véleményem hogy az Aero nyugodtan le húzhatná a rolót.
2013. márc. 25. 21:04
5/8 A kérdező kommentje:
És ez jó? COOLINK SWiF 2120P
2013. márc. 25. 21:35
6/8 anonim válasza:
Egész jó.Bár egy venti vezérlő azért kellene,nem minden lapon van legalább 1db 4 pines csati.
2013. márc. 25. 22:03
7/8 A kérdező kommentje:
Az alaplap valószínű hogy ez lesz: Asrock Z77 Extreme4
Ventiszabályzó az egész jó viszont h többet akarsz rá kötni akkor némi elosztó szükséges hozzá.Pcgear-nél 6k-ért már lehet kapni Akasa 5+1-es ha jól tudom venti vezérlőt azaz 5 ventit és 1 fényt tud kezelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!